Home » Forhåndsvisning: Argentina vs. Canada – spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: Argentina vs. Canada – spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser onsdagens Copa America-kamp mellom Argentina og Canada, med spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

I en omkamp av åpningskampen kl America’s Cup, Canada kan bli det andre CONCACAF-laget som når finalen i denne konkurransen når de møter de regjerende mesterne Argentina Tirsdag på MetLife Stadium.

Begge lag kvalifiserte seg til semifinalen på straffer: Albiceleste beseiret Ecuador og Canucks tok overtaket av Venezuela; begge kampene endte uavgjort 1-1 etter 90 minutter.

Forhåndsvisning av kamp

©Reuters

Det krevde enormt keeperspill fra de fargerike Emiliano Martínezmen til slutt vant Argentina over Ecuador i kvartfinalen.

Tirsdag vil være den femte gangen på rad at argentinerne når semifinalen i denne turneringen, og argentinerne har nådd dette stadiet i syv av sine åtte tidligere forsøk, og tapte mot Brasil i 2019 (2-0).

En semifinaletriumf ville markere første gang de nådde Copa America-finalen som forsvarende mestere siden 1959, da to utgaver av turneringen ble konkurrert samme år og argentinerne endte på andreplass i andre runde.

Lionel ScaloniDe har kun sluppet inn ett mål i denne konkurransen, men har ikke holdt nullen i Copa America-semifinalen siden de ble arrangert i USA i 2016, da de beseiret vertene 4-0.

Argentina har ikke tapt i ordinær tid i en stor turnering på amerikansk jord siden Romania slo dem 3-2 i 16-delsfinalen i verdensmesterskapet i 1994.

Seleccion kan utvide sitt ubeseirede løp til 10 kamper i alle konkurranser på tirsdag, og slippe inn bare tre mål i denne perioden.

Maxime Crepeau og Alistair Johnston feirer Canadas seier i straffesparkkonkurranse 5. juli 2024©Reuters

Etter å ha tapt den første kampen i denne turneringen mot argentinerne (2-0), har kanadierne tatt store fremskritt, og sluppet inn bare ett mål på sine tre siste kamper.

Jesse MarschHerrelandslaget er bare det tredje CONCACAF-laget som kvalifiserer seg til semifinalen i denne turneringen i sin debut (Honduras og Mexico) og det første i regionen som har nådd så langt siden USA i 2016.

Denne kampen vil være den femte gangen kanadierne når semifinalen i en kontinental turnering dette århundret, og de har bare kommet videre enn dette stadiet ved to av disse anledningene, i 2023 Nations League (2-0 over Panama) og 2000 Gold Cup (1-0 over Trinidad og Tobago).

Vi har ikke sett en CONCACAF-nasjon nå finalen i denne konkurransen siden Copa America i 2001, da Mexico ble slått knepent av Colombia (1-0) etter å ha beseiret Uruguay i semifinalen (2-1).

Les Rouges har vist større defensiv stabilitet etter å ha blitt testet av Nederland i en treningskamp før turneringen (4-0), og sluppet inn tre mål på sine fem siste kamper i alle konkurranser.

I sine siste ni konkurransekamper har kanadierne ikke sluppet inn et mål i første omgang, men har blitt overgått med en samlet margin på 7-1 i de siste 45 minuttene av de seks siste kampene.

Til tross for at de tapte begge de forrige møtene med Argentina med 7-0, er 2-0-tapet mot dem i åpningskampen i Copa America den eneste gangen Canucks har tapt mot et CONMEBOL-lag i en kontinental turnering dette århundret.

Copa America Argentina form:

Argentina-form (alle konkurranser):

America’s Cup Canada-form:

Form Canada (alle konkurranser):

Lagnyheter

Lionel Messi fra Argentina reagerer 4. juli 2024©Reuters

Etter å ha gått glipp av den siste gruppekampen som en forholdsregel på grunn av hamstringsmerter, Lionel Messi han returnerte til banen for Argentina mot Ecuador, men med en ny partner i angrep som toppscorer i denne konkurransen, Lautaro Martinez (fire mål) fikk starten Giuliano Alvarez for andre møte på rad.

I kvartfinalen, Angelo Di Maria var en ubrukt erstatter for første gang i 2024-turneringen, mens Nicolas Otamendi kom for Enzo Fernandez mot slutten av andre omgang, krevde sin 115. karrierekamp, ​​utlignet med Roberto Ayala for femteplass noensinne.

Lisandro Martinez han scoret sitt første internasjonale mål i kvartfinalen, og selv om Messi bommet på den siste straffen, reddet Emiliano Martinez to skudd fra Ecuador, slik at Otamendi kunne score vinnermålet.

Tajon Buchanan er fortsatt usikker for Canada etter at Inter-spilleren brakk tibia på trening, noen dager før kampen mot Venezuela.

Det eneste nye ansiktet som så feltet for Canada på fredag ​​var Ali Ahmedmed Vancouver Whitecaps-backen som tar over Richie Laryea.

Jacob Shaffelburg han scoret bare det andre målet for Canada i denne turneringen, og til tross for det Liam Millar OG Stefano Eustachio manglende spotspark, Venezuela bommet tre, to av dem Maxime Crepeau stoppet, tillater Ismaele Konè å vinne spillet.

Argentina mulig startoppstilling:
E. Martinez; Molina, Romero, Li. Martinez, Tagliafico; De Paul, Mac Allister, Lo Celso, Gonzalez; Messi, La.Martinez

Canadas mulige startoppstilling:
Crepe; Døperen Johannes, Døperen Johannes, Døperen Johannes; Osorio, Eustace; Laryea, David, Shaffelburg; Larino

Ord SM grønn bakgrunn

Vi sier: Argentina 2-0 Canada

Historien om kanadierne var en av de mest overbevisende i denne turneringen, men eventyr har ikke alltid en lykkelig slutt.

Canada satte Argentina på prøve i åpningskampen i denne turneringen, men det er for mange avgjørende spillere som La Seleccion kan stole på sammenlignet med kanadierne.

For en dataanalyse av de mest sannsynlige utfallene, poengsummene og mer for denne kampen, klikk her.

ID:547684:1false2false3false:QQ:: fra databasens skrivebord :LenBod:collect13607:

Forhåndsvisninger via e-post

Klikk her for å få Sporty føflekkDin daglige e-post med forhåndsvisninger og spådommer for alle de største kampene!