Home » Alty på topp etter seier mot Wirral United – Altrincham FC

Alty på topp etter seier mot Wirral United – Altrincham FC

by Ashley Olsen

Ord Brian Flynn | Bilder Freya Richards

Altrincham 3 Wirral United 2

Altrincham FC Women overvant en livlig tilbakeslagskamp fra Wirral United for å ta alle tre poengene i et spennende møte på Partington Sports Village.

Seieren katapulterte Altrincham fra 5. plass til toppen av Cheshire Women’s & Youth Football League, Premier Division.

Etter en målløs første omgang ble spillet livlig på spektakulær måte etter pause, med Robins som tok en tremålsledelse, før Wirral scoret to sene mål, noe som ga en spent finale.

Første omgang var god å se på, men sjansene var svært begrensede, med forsvar som dominerte. Alex Hilton-Slee sine menn kom imidlertid raskt ut av fellene etter pause og åpnet scoringen i det 56. minutt, da den innflytelsesrike Elise Jones timet sitt løp perfekt for å få ballen forbi Agi Skiba.

Fem minutter senere ble Merseysiders-forsvaret tatt igjen, Jones scoret sitt andre i kampen på lignende måte.

Det ble tre mål på 10 minutter for tøylesløs Robins as Brogan Walshsom plaget Wirral-forsvaret hele ettermiddagen, med utmerket spill nede på venstresiden, avfyrte et venstrebent skudd fra utenfor feltet.

Holly Lloyd gjorde nesten 4-0 like etter, med en høyrebent innsats fra 20 meter som spratt av treverket.

De besøkende så litt fillete ut på dette stadiet, men hentet inspirasjon fra en fantastisk innsats fra Sophie Pickavant, som hadde vært en håndfull hele ettermiddagen, men som generelt var godt ledet av Emily O’Leary og Brianna Morrison i hjertet av Altys bakre fire.

Med mer enn 30 yards igjen snudde Pickavant for å produsere en kraftig volley som stupte ondskapsfullt, og klarte så vidt hjørnet av Caitlin Beatys mål.

Med ingenting å tape, trappet Wirral opp for å score to ganger på rad for å sette opp en nervøs finale.

Altrincham forsvarte seg tappert som et lag, da motstanderne vant hjørne etter corner i sluttminuttene.

Caitlin Beaty gjorde to iøynefallende redninger, og med nervene på kanten ble Alty-spillere, stab og supportere lettet da dommeren blåste avslutningen, og signaliserte slutten på en fantastisk ettermiddag med fotball.