Home » Kubacki og Althaus applauderer Titisee – konstant malsiner – hoppbakke

Kubacki og Althaus applauderer Titisee – konstant malsiner – hoppbakke

by Ashley Olsen

Lara Malsiner hoppet inn blant topp 20 igjen. ©fisi

På slutten av verdenscupen i hopp i Titisee-Neustadt, i den tyske Schwarzwald, trådte to kjente fjes opp på pallen.

Polens Dawid Kubacki sikret herrenes seier for tredje gang denne sesongen. 32-åringen fortsatte å øke ledelsen i den samlede verdenscupstillingen. Slovenske Anze Lanisek ble nummer to foran østerrikske Stefan Kraft. Beste italiener var Giovanni Bresadola fra Trentino med 30. plass, Alex Insam fra Gröden bommet akkurat på poengene på 31. plass.

Katharina Althaus vant verdenscuppen i skihopp for kvinner. Den 26 år gamle tyske lokale helten vant foran norske Silje Opseth og slovenske Ursa Bogataj. For Althaus var det tredjeplassen på pallen og den andre seieren i sesongens femte individuelle konkurranse. Lagkameratene hans bar det med jubel gjennom hele løpet på Hochfirstschanze. Oberstdorf-kvinnen tok også ledelsen i den samlede verdenscupstillingen. «Jeg er veldig glad,» sa Althaus im ZDF. «Det andre hoppet var flott. Jeg slo det virkelig ned der.

Malsiner-søstrene Lara og Jessica leverte en overbevisende prestasjon. I kuldegrader hoppet Lara Malsiner til 18. plass og gjentok dermed sin topp 20 fra Lillehammer. Jessica Malsiner ble i mellomtiden nummer 23, slik hun gjorde i Norge.