Home » Zverev-bøker ATP-kollisjon med de Minaur

Zverev-bøker ATP-kollisjon med de Minaur

by Russell Crowe

Andreseedet Alexander Zverev booket et sammenstøt i andre runde med australske Alex de Minaur etter å ha beseiret serberen Filip Krajinovic i strake sett på ATP Tour-arrangementet i Wien.

Verdens nr. 4 Zverev forlenget sitt dominerende løp på tirsdag da han kom tilbake fra et sammenbrudd i det andre settet for å ta en 6-2 7-5 seier.

OL-gullvinneren i Tokyo har nå vunnet 21 av sine siste 23 kamper og er på nippet til å sikre sin 300. Tour-seier i karrieren.

Den 24 år gamle tyskeren vil sette rekken på prøve i sin neste kamp mot Australias No.1 de Minaur som slo tidligere Wimbledon- og US Open-finalist Kevin Anderson i strake sett på mandag.

«Jeg visste at jeg kom til å ha en sjanse. Jeg trengte bare å begynne å spille litt bedre og det var det jeg gjorde (så) jeg er glad for å ha fullført i rette sett,» sa Zverev.

Zverev har 4-1 head-to-head mot de Minaur, men australieren vant sitt siste oppgjør i fjorårets ATP-cup.

I mellomtiden beseiret Hellas Stefanos Tsitsipas Grigor Dimitrov 7-6 (8-6) 6-4 for å nå andre runde i Wien.

Verdens nummer 3 Tsitsipas reddet tre settpunkter i den første tiebreaken før han sikret seieren på én time og 42 minutter over bulgareren.

Tsitsipas skal neste møte Frances Tiafoe om en plass i kvartfinalen etter at amerikaneren beseiret serberen Dusan Lajovic 6-4 6-4.

Briten Cameron Norrie, fersk fra sin triumf i BNP Paribas Open, har slått ungareren Marton Fucsovics 7-6 (7-4) 6-1 og skal nå møte kanadiske Felix Auger-Aliassime, som slo litauiske Ricardas Berankis 6-3 6- 2.

Fjerde-seedede norske Casper Ruud slo sørafrikanske Lloyd Harris 7-5 7-6 (7-2).

Related Videos

Leave a Comment