Home » (XPEV), NIO Inc. (NYSE: NIO) – Xpeng priser P7 sedan høyere i Norge enn Kina hjemme når den tar imot Tesla, Nio

(XPEV), NIO Inc. (NYSE: NIO) – Xpeng priser P7 sedan høyere i Norge enn Kina hjemme når den tar imot Tesla, Nio

by Russell Crowe

kinesisk bilprodusent Xpeng Inc (NYSE: XPEV) avduket onsdag utsalgspriser for flaggskipet P7 sedan i Norge, et marked der den har som mål å konkurrere med industrilederen Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) og en annen kinesisk oppstart Nio Inc (NYSE: NIO).

Hva skjedde: Nio sa at P7-variantene er tilgjengelige i Norge fra NOK 447 820 ($ 53 738) for RWD-varianten og går helt opp til NOK 507 820 ($ 60 938) for high-end 4WD-versjonen.

XPengs P7 kommer i salg til en startpris på 229 900 RMB ($ 36 784) etter tilskudd, godt under prisene den satt for kjøpere i Norge.

Elbilprodusenten sa at P7-sedanene i Norge støtter XPILOT 2.5 assistert kjøresystem og kommer med Xmart OS innebygd operativsystem med engelsk grensesnitt og intelligent stemmeassistent.

Xpeng sa at de har åpnet 17 lokale utsalgssteder og 21 serviceutsalg i Norge i samarbeid med sine lokale forhandlerpartnere.

Se også: Nio priser ES8 SUV lavere i Norge enn hjemlandet Kina avduker Nio House i Oslo

Hvorfor er dette viktig: I motsetning til Xpeng, hadde hans lokale rival Nio forrige måned, da han avslørte prisen på sin sportsbil. SS8 i Norge, sa at de fulgte en global prisstrategi.

Nios ES8 er billigere i Norge enn hjemmebane. Sportsbrukskjøretøyet kommer i salg fra $ 72.427 i Kina og rundt $ 59.575 i Norge for standardvarianten.

Nio, Xpeng og BYD Company (OTC: BYDDF) er blant en rekke kinesiske elbilprodusenter som vurderer å utvide utenlands etter å ha etablert merkevaren sin på deres territorium. Norge blir sett på som en inngangsport til Europa for disse elbilprodusentene.

Tesla og Volkswagen Ag (OTC: VWGY) har allerede etablert en formidabel tilstedeværelse i disse markedene med sitt utvalg av elektriske kjøretøy.

Pristiltak: Xpeng-aksjen lukket opp 1,24 % til 45,90 dollar onsdag.

Klikk på her for å sjekke ut Benzingas EV-hub for siste nytt om elektriske kjøretøy.

© 2021 Benzinga.com. Benzinga gir ikke investeringsråd. Alle rettigheter forbeholdt.

Related Videos

Leave a Comment