Home » Xiaomi 12 Pro i vinter-Norge: denne videoen ble (også) tatt med mobilkameraet

Xiaomi 12 Pro i vinter-Norge: denne videoen ble (også) tatt med mobilkameraet

by Edvard Munch
XIAOMI 12

Tilsynelatende står «Pro» i Xiaomi 12 Pro for profesjonell filmproduksjon. Sammen med en finsk videokunstner ble det laget en promoteringsvideo vinteren i Norge.

For en reklamevideo tar Xiaomi oss med til Norge med Xiaomi 12 Pro. (Kilde: YouTube, Skjermbilde: Netzwelt)

  • Xiaomi ønsker å bevise hvor bra Xiaomi 12 Pro-kameraet er.
  • Til dette ble det laget en video i samarbeid med en finsk videokunstner.
  • Filmen er (forresten) spilt inn med mobiltelefon i den norske vinteren.

Ventetiden på Xiaomi 12 tar snart slutt, for den nye Xiaomi-mobilen vil snart bli presentert i Tyskland. For å øke spenningen litt har produsenten nå sluppet en video som skal demonstrere hvor bra smarttelefonkameraet er.

Det er publisert et klipp i samarbeid med den finske videokunstneren Matti Haapoja, som ifølge beskrivelsen i sin helhet ville blitt filmet med Xiaomi 12 Pro. Kortfilmen, som varer i drøye tre minutter, er satt til vinter-Norge og viser pene. sporingsskudd imponerende.

Eksternt innhold
fra Youtube

På dette tidspunktet finner du en Videoer fra Youtube, som supplerer artikkelen. Du kan se den med ett klikk.

Jeg godtar visualisering av eksternt innhold. Dette tillater overføring av personopplysninger til tredjepartsplattformer. Les mer om dette i vår personvernerklæring.

Filmreise gjennom vinter-Norge

Stilt overfor snødekte fjell og isbreer, reflekterer Haapoja sin reise til over 1 million følgere på plattformen. Xiaomi 12 Pro følger den i videoen og samler inntrykk av en kald og tøff natur.

Du kan finne ut alt du trenger å vite om Xiaomi 12 her

Xiaomi 12 er etterfølgeren til Xiaomi Mi 11 og kommer snart på markedet. Du kan finne ut alt du trenger å vite om prisen, utgivelsen og spesifikasjonene til den nye flaggskipmodellen her.

Dette er imidlertid ikke en rystende enhåndsvideo slik den er kjent fra private opptak. Klippet ble forbedret ved hjelp av droner og annet utstyr. Produsenten gir ikke ytterligere informasjon.

Flere videoer fra XiaomiExplorers i planleggingsstadiet

Xiaomi promoterer ikke bare sin nye flaggskipmodell, den tiltrekker seg også oppmerksomheten til videotalenter. Med hashtaggen #XiaomiExplorers tilbyr produsenten artister muligheten til å filme sine egne videoer som Haapojas med den nye mobiltelefonen.

Det kan derfor antas at produsenten vil gi ut mer «video proof» i løpet av de kommende dagene og ukene. Mobiltelefonen avdukes her i landet 15. mars, hvoretter vi alle kan ta en avgjørelse.

Ikke gå glipp av noe med NETT-Nyhetsbulletin

Hver fredag: Den mest informative og morsomme oppsummeringen fra teknologiens verden!

Related Videos

Leave a Comment