Home » Wales vs Tyrkia: Rob Pages lag utnytter styrken i sin psykologiske mentalitet foran den avgjørende kvalifiseringen til EM 2024 i Cardiff | Fotballnyheter

Wales vs Tyrkia: Rob Pages lag utnytter styrken i sin psykologiske mentalitet foran den avgjørende kvalifiseringen til EM 2024 i Cardiff | Fotballnyheter

by Roald Amundsen

Wales må slå Tyrkia og håper Kroatia ikke klarer å slå Armenia for å kvalifisere seg til EM 2024; Sky Sports News» Geraint Hughes avslører alt fra Wales-leiren; følg Wales-Tyrkia onsdag kveld på Sky Sports digitale plattformer via livebloggen; avspark kl 19.45

Fra Geraint Hughes, Sky Sports News


19.02, Storbritannia, mandag 20. november 2023

Sist lørdag så Wales-spillerne sjokkerte ut, det var de.

Uavgjort 1-1 i Jerevan betydde at automatisk kvalifisering til EM 2024 var ute av muligheten. En hardt opptjent stilling er borte … foreløpig.

Ta et skritt frem noen dager og de rå, negative følelsene i etterkant av resultatet mot Armenia vil forsvinne.

Rob Page og Ben Davies kunne ha fått meg til å tro at jeg kunne komme inn i ringen med Tyson Fury og ha en større sjanse, så kom jeg meg og sluttet å drømme. Det er en fantasifull dagdrøm. Fury kan skyve meg til side!

Wales må imidlertid ikke drømme. Før kampen mot Tyrkia skapte de en mentalitet som inkluderer fakta. Det de har gjort er å fremheve den positive siden av disse fakta.

Så her er det. Selv om Wales uavgjort i Armenia betyr at kvalifiseringen til EM er ute av hendene deres, har spillerne blitt påminnet, og etter å ha snakket med Page og Davies, ble jeg minnet om at Wales fortsatt kan kvalifisere seg til EM.

Hva Wales må gjøre for å kvalifisere seg til EM 2024

  • Wales må slå Tyrkia, som allerede har kvalifisert seg, på tirsdag og håper Kroatia ikke klarer det samme når de er vert for Armenia.
  • Wales ville automatisk gå videre hvis de vant og Kroatia spilte uavgjort takket være deres overlegenhet. Noe mindre og mars-sluttspillet nærmer seg.

Analyser dette faktum og handle deretter akkurat nå, og det høres ganske bra ut.

Wales kan fortsatt automatisk kvalifisere seg til EM. Ferdig.

Wales har fortjent en sluttspillplass. Ferdig

De klarte det takket være deres suksesser. Ferdig

Dette er en begrenset versjon av historien, så dessverre er ikke dette innholdet tilgjengelig.

Åpne fullversjonen

Dette er en begrenset versjon av historien, så dessverre er ikke dette innholdet tilgjengelig.

Åpne fullversjonen

Nå er jeg ikke plutselig Rafa Benitez, jeg peker bare på hvorfor Wales er så oppegående 24 timer etter å ha spilt mot Tyrkia. Parker og glem lørdagens opplevelser i Jerevan og analyser deretter fakta. Klassisk og strålende psykologi.

Hvor mye av sport foregår i sinnet? På elitesiden sannsynligvis mer enn du tror.

Page hadde allerede nevnt søndag kveld i Cardiff-basen deres: han hadde samlet alle spillerne og trenerne til et møte og pratet i de neste 48 timene.

Wales-manager Rob Page sier at han ikke angrer på taktikken hans i trekningen mot Armenia og insisterer på at de fortsatt tror de vil kvalifisere seg til EM

Teampsykolog Ian Mitchell var der og snakket, selv om det ikke var noe uvanlig, men det er i øyeblikkene når et lag, en idrettsutøver er nede at kraften til positiv tenkning kan bli så kraftig og tydelig. Det er en strategi på spill her, hvorfor dvele ved et dårlig resultat og dets konsekvenser når alt ikke er tapt? Fokuser på det.

Wales vil neppe automatisk kvalifisere seg til EM tirsdag kveld. Kroatia vil trolig slå Armenia, noe som betyr at det er irrelevant om Wales slår Tyrkia.

Men det er en sjanse til å kvalifisere seg. Ved å kanalisere sinnets tanker om dette, vil Wales garantert spille bedre mot Tyrkia – noe de kan kontrollere – enn om de nærmet seg kampen når de ser tilbake på det negative fra forrige lørdag.

Det hele skaper det scenariet «hva om?»

Wales-kaptein Ben Davies sier at de ikke kan gi opp håpet om å nå neste sommers EM, til tross for at automatisk kvalifisering er utenfor deres rekkevidde

Cardiff City Stadium er utsolgt for Tyrkias besøk, med garantert en hes og partisk atmosfære.

Hva ville skje hvis noen i publikum som så på Sky Sports-appen så den endres til «Kroatia Armenia 0-1?» Vil de tie? Nei, stedet vil bli gal! Det umulige, det usannsynlige kan bare skje.

Jeg setter Tyson Fury på tredjeplass med en magisk høyre uppercut. Hvorfor ikke drømme?

Å ja, og Wales har støtte. De har garantert plass i sluttspillet neste mars. Ferdig.

Related Videos

Leave a Comment