Home » Volvo Cars fortsetter å vokse, men banken advarer om høy risiko

Volvo Cars fortsetter å vokse, men banken advarer om høy risiko

by Russell Crowe

Den innovative nye teknologien gjør at sykehus kan overvåke utstyr og mennesker i sanntid. Ved hjelp av Alcatel-Lucent Enterprise OmniAccess Stellar Asset Tracking-løsning kan sykehus øke pasientsikkerheten, spare tid og utnytte eksisterende utstyr bedre.

En studie viser at mange sykehus har en utstyrsutnyttelsesgrad på under 50 prosent, mot en bransjeakseptabel utnyttelsesgrad på 70-80 prosent.

– Trenden vi ser med større sykehus fører også til at helsepersonell har problemer med å manuelt gjennomgå utstyr som deles mellom omsorgsenheter. Vi vet fra studier i England at en sykepleier i dag bruker gjennomsnittlig 72 minutter per skift på å lete etter utstyr. Hvis slikt utstyr i stedet kobles til digitale sensorer i en automatisert flyt som gjør dem enkle å finne, kan det gi betydelige tids- og kostnadsbesparelser for helsevesenet, sier Johan Rågmo, direktør for Business Development Network Infrastructure Europe West.

Med Alcatel-Lucent Enterprise OmniAccess Stellar Asset Tracking-systemløsning kan sykehus, klinikker og sykehjem motta assistanse til å overvåke både utstyr og mennesker i sanntid. Systemet er basert på tagger med BLE-teknologi som plasseres direkte på spesifikt utstyr, eller for eksempel på plastarmbåndene til pasienter, og som sender et signal om hvor de befinner seg. Dette gjør det lettere for personalet å finne det de leter etter og fører til høyere utnyttelsesgrad.

– Helsevesenet har i dag en stor belastning som kan reduseres gjennom automatiserte prosesser og IoT. Dette gjør at personalet kan bruke mer tid på selve omsorgen. Vårt system gjør det også tryggere for pasienter på sykehus da personalet kan motta alarmer så snart en pasient forlater en bestemt enhet, for eksempel noe som skaper mer trygghet på demensavdelinger. Den kan også slå alarm når viktig utstyr, som en hjerte- eller blodtrykksmaskin, er klar til bruk og må lades slik at den raskt kan restaureres for neste pasient, sier Johan.

Alcatel-Lucent Enterprise-løsningen kan brukes til å gjøre det enklere for pasienter å finne riktig avdeling eller for helsepersonell å finne pasienten hvis de ikke er på riktig venterom.

– Du kan også sjekke pasientstrømmer for å sikre at det ikke er flere mennesker i et bestemt spesifikt område enn det kan være. De kvalitative dataene som kan hentes fra systemet gjør det også lettere for ledergruppen og ledere å prioritere bedre medarbeidere og utstyr etter behov, forklarer Joakim Ahrens, Channel Sales Manager.

OmniAccess Stellar Asset Tracking er enkel å bruke og administreres via for eksempel mobil eller nettbrett.

– Vår løsning er enkel å implementere med eksisterende sykehussystemer og kan skaleres opp eller ned etter behov. Det sikrer alltid riktig båndbreddeprioritet slik at alarmer alltid har forrang, avslutter Joakim.

Om Alcatel-Lucent Enterprise
Fra 1919 og frem til i dag har Alcatel-Lucent Enterprise levert tekniske løsninger i banebrytende teknologi. Vår misjon er å tilpasse og skreddersy teknologiopplevelsen til det kundene våre faktisk trenger. Vi leverer kommunikasjonsnettverk og plattformer.

Sammen med våre partnere gir vi bedrifter skreddersydde kommunikasjonsløsninger og plattformer. Disse løsningene hjelper dem med å konkurrere i en digital verden.

Lær mer om hva Alcatel-Lucent kan gjøre for helsevesenet

Vennligst les Alcatel-Lucent White Paper

Related Videos

Leave a Comment