Home » VM-kvalifiseringer live på TV, live streaming og live ticker i dag

VM-kvalifiseringer live på TV, live streaming og live ticker i dag

by Russell Crowe

Det norske landslaget besøker Latvia på den femte dagen av kvalifiseringen til VM. Her kan du finne ut hvordan du følger kampen, direkte på TV, i live-streaming eller i live-tickeren.

Latvia vs Norge: VM-kvalifiseringskamper direkte i dag på TV og direktesending: sendingen

Latvia vs Norge vil ikke bli sendt på gratis-TV. Kampen vil bli sendt direkte og eksklusivt i sin helhet fra kl. 18.00 fra DAZN.

Streamingplattformen viser alle kvalifiseringskamper til verdensmesterskapet i 2022, med unntak av kampene til deres respektive landslag. I Tyskland kan du se hele VM-kvalifiseringen direkte på DAZN, med unntak av DFB-lagets kamper. Det samme prinsippet gjelder for DAZN-kunder i Østerrike og Sveits, hvor du kan se DFB-kamper, men ikke ÖFB-laget eller landslaget, direkte.

For å gjøre dette viser DAZN nesten alle Champions League-kamper fra og med denne sesongen og alle Bundesliga-kamper på fredager og søndager. Det har for Ligue 1, Primera Division og Serie DAZN eksklusive rettigheter i Tyskland.

Tittelen «Netflix des Sports» er ikke tilgjengelig som en ren fotballkanal, i stedet kan du også finne NFL, NBA, MLB og NHL, boksing, UFC, WWE, vintersport, motorsport, hestesport, ekstremsport, tennis, sjakk , dart og sandvolleyball, eSport, håndball og mye mer!

Etter den gratis prøvemåneden på DAZN koster det månedlige abonnementet 14,99 euro, årsabonnementet er relativt billigere til 149,99 euro i tolv måneder.

Latvia vs Norge: VM-kvalifiseringskampene live i dag: den viktigste informasjonen

  • Dato: Lørdag 4. september
  • Avspark: 18:00
  • Stadion: Daugava-Stadion i Riga
  • Konkurranse: VM-kvalifisering
  • Gruppe: G
  • Runde: 5. dag

Latvia vs Norge: VM-kvalifisering direkte i dag: Gruppe G-rangering

De ti vinnerne av de europeiske gruppene kvalifiserer seg direkte til verdensmesterskapet. I «sluttspillet» vil de ti andrespillerne og de to beste gruppevinnerne i Nations League konkurrere mot hverandre – av totalt tolv deltakere, men bare tre kan kjøpe billetter til verdenscupen.

Etter uavgjort mot favoritt Nederland trenger nordmennene nå en seier for å gli inn på en av de to kvalifiseringsplassene. Latvias motstandere har derimot et lite håp om å delta i VM.

Lyd Troppen Spill S. du n Tore Poeng
1 Tyrkia 4 2 2 0 12:7 8
2 Holland 4 2 1 1 12:5 7
3 Montenegro 4 2 1 1 8:5 7
4 Norge 4 2 1 1 5:4 7
5 Latvia

4

1 1 2 7: 8

4

6 Gibraltar 4 0 0 4 2:17 0

Latvia-Norge: kvalifisering til dagens verdenscup i live-tickeren

For folk som er på farten eller ikke kan se spillet av andre grunner, finnes det et avslappet alternativ: SPOX– Liveticker!

Her vil du hvert minutt få den viktigste informasjonen om kampen fra Daugava stadion i Riga. Du har også muligheten til å følge med på alt lørdagens handling i VM-kvalifiseringskonferansen.

Klikk her for live-tickeren Latvia vs Norge

Klikk her for ticker for VM-kvalifiseringskonferansen

Related Videos

Leave a Comment