Home » Vintersport direkte i dag: streaming og gratis TV på ARD/ZDF 14. mars 2023

Vintersport direkte i dag: streaming og gratis TV på ARD/ZDF 14. mars 2023

by Liv Ullmann

DE Vintersport sesongen 2022/23 det er i full gang. Enten det er skiskyting, alpint, snowboard, skihopping eller nordisk kombinasjon – spennende konkurranser finner sted på den hvite undergrunnen hver uke. Til tross for mange kanselleringer av verdenscupen på grunn av milde temperaturer og den resulterende mangelen på snø, kan vintersportsentusiaster se frem til spennende løp.

  • Hvor vil det være Vintersport livestreaming i dag overføre?
  • Hvem viser konkurranser i gratis TV?

All informasjon om dagens show VM i vintersport til 14.3.2023 du kommer hit.

Vintersport i dag: direktesendt TV og streaming 14. mars 2023

Hvilke vintersportskonkurranser finner sted på tirsdag? Alle sendingsdatoer ved første blikk:

ARD: Vintersport direkte på gratis TV

Eurosport – vintersport direkte på gratis TV

Vintersport: hvilke disipliner er det i verdenscupen?

Vintersportsesongen 2022/23 byr på et stort antall verdenscuper, inkludert skiskyting, alpint, nordisk kombinert og skihopping.

Det viktigste vintersportsdisipliner ved første blikk:

skiskyting

skiskyting er en kombinasjon av langrenn OG Skyte. Idrettsutøvere må demonstrere utholdenhet og nøyaktighet ved å skyte mål mens de går på ski.

Du kan få en kalender med alle datoer for inneværende skiskyttersesong her.

alpint

Til alpint idrettsutøvere må gå raskt ned en bakke mens de prøver å sette den raskeste tiden. Denne disiplinen inkluderer konkurranser som f.eks Utfor, Super-G og storslalåm.

Du kan få en kalender med alle datoer for inneværende alpinskisesong her.

skihopping

En annen populær vintersportsdisiplin er denne skihopping. Idrettsutøvere prøver å hoppe så langt fra trampolinen som mulig. Denne sporten krever styrke og teknikk.

Du kan få en kalender med alle datoer for inneværende hoppsesong her.

Nordisk kombinasjon

DE Nordisk kombinasjon det er en blanding av skihopping OG langrenn. Idrettsutøvere hopper av startbrettet og går deretter på ski nedover bakken.

Du kan få en kalender med alle datoer for inneværende Nordic Combined-sesong her.

Vintersport live – det er det seerne kan forvente på ARD og ZDF

Frem til 25. mars 2023 byr vintersportsesongen 2022/23 på tilskuere og vintersportsentusiaster mange høydepunkter. Tilskuere kan glede seg til en rekke verdenscuparrangementer i skiskyting, alpint og langrenn, samt bob, aking, hurtigløp og skicross.

Høydepunkter av sesongen er den årlige Four Hills-turneringen for skihoppere og en rekke verdensmesterskap, inkludert to som skal avholdes i Tyskland. Verdenstittelinnehaverne i aking og skiskyting avgjøres i Oberhof i Thuringia, og det er også alpint verdensmesterskap i Courchevel og Méribel og nordiske verdensmesterskap i Planica. Lørdager vil opptil 12 timer hentet tilbake i ett stykke fra flere kampsteder. Både ARD samt fra ZDF utvidelse det vil være oppsummeringer, hele løp, høydepunkter, bakgrunnsinformasjon og videointervjuer for vintersportsesongen 2022/2023.

Related Videos

Leave a Comment