Home » Vil Gennadiy Golovkin klare å beseire Saul «Canelo» Alvarez?

Vil Gennadiy Golovkin klare å beseire Saul «Canelo» Alvarez?

by Siv Jensen

Sergio Mora tror Saul «Canelo» Alvarez ville vært favoritten hvis han skulle kjempe mot Gennadiy Golovkin, men tror den eldre fighteren har en sjanse til å vinne en trilogi.

Golovkin la til WBA-mesterskapet til IBF-mellomvektsbeltet sitt på lørdag da han beseiret Ryota Murata i Japan, og forventes for øyeblikket å klatre opp til 168 pund for å møte meksikaneren senere i år.

Før en tredje kamp mellom paret, må Canelo møte Dmitry Bivol for første gang den 7. mai, vist direkte på DAZN, og den kasakhiske jagerflyen vil sannsynligvis stige til 168lbs med Canelo som jager et belte på 175lbs.

Nå 40, tror tidligere verdensmester Mora alder betyr at GGG vil gå inn i en hvilken som helst kamp som en underdog, men han ønsker å se de to fighterne i ringen igjen.

«Det er mulig, men la oss snakke om GGG, å ha kraft og erfaring,» sa han på JABS som en del av DAZN Boxing Show.

«Canelo vil gå inn i denne kampen for selvsikker, bitter og sint, og ønsker å slå mannen ut som 40-åring, spesielt siden vi har sett Golovkin se «sårbar» ut mot Sergiy Derevyanchenko og Murata.

«Canelo vil slikke leppene hans. Som fan vil jeg fortsatt se den. Jeg trenger den avslutningen, jeg trenger den trilogien. Vi trodde ikke vi trengte Wilder v Fury-trilogien, og hva fikk vi? Årets kamp!

«Dette er hva som vil skje her. Vi trenger det egentlig ikke, men vi er glade for at vi kan se det. Det vil være historisk, voldelig, men noen vil bli eliminert, mest sannsynlig den eldste jagerflyen. Det er en blodig sport, det er smertefullt, men noen ganger må vi se det.»

Mens oddsen er i Canelos favør, tror Mora at Golovkin ikke ville nektet kampen selv om han bare hadde en liten sjanse.

«Det er slik dette spillet fungerer, og det er også en virksomhet,» forklarte han.

«Han fortjener den trilogien, de pengene og den nedleggelsen. Hvis du [tell] Golovkin: «Det er en mulighet for at du vil bli skadet og stoppe» og spurte ham [if he wanted the fight]Jeg garanterer deg at han ville si «ja, det gjør jeg.»

«Når du har den kraften, den erfaringen og den ondskapen, har du alltid en sjanse.

«To ting som fighters aldri forlater: kraften din og haken din. Dette er to ting Gennadiy Golovkin bringer til bordet «.

Related Videos

Leave a Comment