Home » Videregående elever utestengt fra hockeykamper etter grovt hånende målvakt

Videregående elever utestengt fra hockeykamper etter grovt hånende målvakt

by Henrik Ibsen

Hele elevgruppen på en videregående skole i Pennsylvania ble utestengt fra å delta på klassekameratenes hockeykamper etter at noen elever sang seksuelt eksplisitte vulgariteter mot et gjestende lags målvakt – den eneste lagspilleren.

Under en hockeykamp forrige uke mellom Armstrong River Hawks og Mars Fighting Planets, begynte en rekke Armstrong Junior-Senior high school-elever å synge, «upassende og Fornærmende språkTil Mars-målvakten, ifølge Pennsylvania Interschool Hockey League. Torsdag kunngjorde ligaen at Armstrong-studenter vil bli utestengt fra å delta på kamper for resten av sesongen, inkludert under sluttspillet.

«Å gi et trygt miljø for medlemsforeninger og spillere til å delta i hockey mellom skoler vil alltid være hovedmålet til PIHL,» heter det i en uttalelse fra ligaen. «Enhver tilskuerhandling som kompromitterer eller forstyrrer spillernes evne til å delta i hockey mellom skoler i trygge omgivelser vil ikke bli tolerert. «

Forbudet, som opprinnelig gjaldt elever i klasse 9 til 12, ble senere utvidet til å omfatte elever i klasse 7 og 8, bekreftet Armstrong County Council of Commissioners torsdag, som fører tilsyn med anlegget der spillet ble spilt, bekreftet i en uttalelse.

Kirk Lorigan, rektor i Armstrong videregående skole, fortalte Pittsburgh Post-Gazette at studentene som dirigerte sangen var blitt utsatt for «passende akademisk disiplin», men han spesifiserte ikke nøyaktig hva som var gjort.

Verken Mr. Lorigan eller Mike Cominos, en annen Armstrong-manager, som er i Kittanning, Pa., kunne ikke umiddelbart nås for kommentar på fredag.

Mars Hockey Clubs styre kalte fredag ​​hendelsen «fullstendig uakseptabel».

«Vi håper at oppmerksomheten denne hendelsen har tiltrukket seg vil kaste lys over problemene våre kvinnelige idrettsutøvere står overfor som ikke bør tolereres, og at denne oppmerksomheten vil bidra til å eliminere denne typen atferd fra sporten vår,» sa styret. administrasjonen i en pressemelding . Rådet nektet å avsløre identiteten til vekteren for å beskytte hennes sikkerhet.

I tillegg til å forby Armstrong-elever fra å delta på kamper, ba ligaen også skolen om å gi et fakultetsmedlem eller administrator til å delta på hver hjemme- og bortekamp for å overvåke og rapportere enhver «upassende» oppførsel.

I det vestlige Pennsylvania er ikke high school-hockey sponset av skolen, men en klubbsport, drevet av foreldrene og lederne på hver skole. Armstrong er den eneste skolen i ligaen som for tiden kreves for å ha et fakultetsmedlem til stede.

Armstrong River Hawks ble også satt på disiplinær prøvetid for resten av sesongen. Brødre og søstre til Armstrong varsity hockeyspillere kan delta på kamper hvis de sitter sammen med en forelder eller verge.

Armstrong Area School District har gitt en formell unnskyldning til Mars Area School District og sa at de også vil be om unnskyldning til målvakten, ifølge Mark Gross, Mars District Superintendent. I følge Mars varsity og junior varsity lister, spiller den samme målvakten på begge lag.

«Vi er sikre på at innsatsen til Armstrong Area School District vil føre til passende disiplin for de involverte samtidig som potensialet for fremtidige hendelser minimeres,» la Dr. Gross til.

Kontroversen har inspirerende meningsinnlegg i lokalavisa og tiltrakk seg oppmerksomheten til profesjonelle hockeyspillere.

Meghan Duggan, OL-gullvinner, twitret til støtte av keeperen. «Hver gang du spiller på isen, er kvinner og jenter over hele hockeymiljøet stolte av DEG! » hun skrev. «Du er mer enn de hatefulle ordene som er blitt adressert til deg. Jeg er med deg.

«Til alle jentene og kvinnene som så denne videoen og trodde det ikke var plass for dere i denne sporten – det er det,» Kendall Coyne Schofield, en annen OL-gullvinner, sa i en tweet. «Til alle som synger / ser på, det er ingen.»

Related Videos

Leave a Comment