Home » VIDEO: Prins Haakon av Norge (48) hopper fra broen

VIDEO: Prins Haakon av Norge (48) hopper fra broen

by Siv Jensen

Kronprins Haakon av Norge tok et dristig sprang til Øygarden. Han hoppet fra en bro i 2-graders kaldt vann (video innebygd ovenfor) – for en god sak.

Den 48 år gamle arvingen til tronen støtter stiftelsen «Opplevelsen til Dale Oen«, som jobber for vanskeligstilte barn og unge. Ved» Dale Oen Akademiet kan «studenter få sine egne naturfagserfaringer og oppleve mange eventyr i prosessen.» Vi vet at opplevelser bygger karakter, sier han på nettstedet til Dale Oen Academy.

I Norge er samtaleemnet om prinsesse Ingrid Alexandra, den 18 år gamle datteren til Mette-Marit og Haakon, skal gjennomføre militærtrening.

I november 2021 besøkte hun spesialstyrkeenheten, hvor Ingrid Alexandra kunne møte soldatene til en spesialenhet og øve fallskjermhopping. Noen uker senere besøkte hun Luftforsvaret og fikk fly på et F-16 jagerfly.

I Norge er monarken den øverste sjefen for de væpnede styrkene og prinsessen vil en dag bli dronning av Norge. Hans far, kronprins Haakon, og hans bestefar, kong Harald, ble begge uteksaminert fra Sjøkrigsskolen og Krigsskolen. Kronprinsen sa imidlertid at barna hans kan velge utdannelse selv.

Øygarden ligger nær Bergen i Norge.

Related Videos

Leave a Comment