Home » Verdenscup i alpint 2022/23 på TV eller direktesending: Vinner av verdenscuppen i ski, Odermatt, svever over Kranjska Gora

Verdenscup i alpint 2022/23 på TV eller direktesending: Vinner av verdenscuppen i ski, Odermatt, svever over Kranjska Gora

by Edvard Munch

Etter nedoverbakken og Super-G i Aspen (USA), er neste konkurranse for herreløpere i Kranjska Gora (Slovenia). Du kan lese alt om datoer og resultater her.

Marco Odermatt snappet seieren i storslalåmen. Bilde: picture alliance/dpa/AP | John Pizzato
Etter at herrene i vinteridrettseliten sist fikk konkurrere med hverandre i Aspen, USA, reiser de nå tilbake til Europa, hvor de skal være der 11. mars. og 12. mars 2023 i Kranjska Gora (Slovenia). Her er alt om datoene, resultatene og TV-sendingen.

Verdenscup i alpint 2022/23: program for menn i Kranjska Gora (Slovenia)
Dato Start (CET) disiplin TV-sending / direktesending
Lørdag 03.11.2023 9:30 storslalåm ZDF direktesending
Lørdag 03.11.2023 halv ett storslalåm ZDF direktesending
Søndag 03.12.2023 9:30 storslalåm ZDF direktesending
Søndag 03.12.2023 halv ett storslalåm ZDF direktesending

Verdenscup i alpint 2022/23: alle resultater fra Kranjska Gora (Slovenia)

Du kan finne ut hvordan menn har det i Kranjska Gora (Slovenia) her i nyhetstickeren.

+++ 03/12/2023: Vinner av verdenscupen i ski-verden Odermatt svever i Kranjska Gora +++

Den sveitsiske skiløperen Marco Odermatt feiret en dobbeltseier i Kranjska Gora, Slovenia. Etter suksessen i den første storslalåmen lørdag, vant 25-åringen også den andre søndag og sikret seg dermed absolutt suksess i paradedisiplinen, der han også er olympisk og verdensmester. Ved mål var han 0,32 sekunder foran andreplasserte norske Henrik Kristoffersen. Tredjeplassen gikk til franskmannen Alexis Pinturault.

Odermatt hadde allerede blitt bekreftet sammenlagtvinner av verdenscupen før de to løpene. Hans første forfølger på plass, nordmannen Aleksander Aamodt Kilde, spesialisert i fartsdisipliner, klarte seg uten verdensmesterskapet i Slovenia og får ikke bli med ham i sesongfinalen i Andorra, som starter onsdag.

Ingen av de tyske utøverne kom seg til andre runde søndag. Etter krasjen på lørdag hadde Stefan Luitz kneproblemer og bestemte seg derfor for å ikke starte det andre løpet. 30-åringen sa at han håpet at han ikke var alvorlig skadet, men ville bli sjekket på nytt. For Alexander Schmid, for tiden den beste tyske storslalåmrytteren, ble sesongen avsluttet tidlig på grunn av skade.

+++ 03/11/2023: Marco Odermatt vinner i siste runde! +++

I slalåm for menn i Kranjska Gora (Slovenia) forrige helg kjempet noen av de beste skiløperne i verden om seieren. Etter to spennende løp ble vinnerne endelig kåret. Marco Odermatt utenfor sveitsisk han kjørte et imponerende løp og sikret seg førsteplassen. DE Franskmannen Alexis Pinturault endte rett bak ham på andreplass.Kristoffersen fra Norge han presterte også godt og tok tredjeplassen.

Løpet var spent da skiløpernes tider var veldig nære. Spesielt i det andre heatet viste rytterne sine ferdigheter og kjempet om seieren. Marco Odermatt nok en gang demonstrerte han sin enestående teknikk og kjørte raskt og uten problemer. Alexis Pinturault OG Kristoffersen hun kunne ikke holde et stearinlys for ham.

Totalt sett var Kranjska Gora herreslalåm et flott arrangement som ga mye underholdning for tilskuerne. Skiløperne viste sine ferdigheter på høyeste nivå og kjempet hardt for seieren.

Følg News.de allerede kl Facebook, Kvitring, Pinterest OG Youtube? Her finner du siste nytt, siste videoer og direktelinje til redaksjonen.

rad/news.de/dpa
Related Videos

Leave a Comment