Home » «Vans & Friends» Podcast: Bye Germany: An Emigrant in Norway

«Vans & Friends» Podcast: Bye Germany: An Emigrant in Norway

by Russell Crowe

Hver uke rapporterer Peter og Dominik om podcasten «Vans & Friends» direkte fra bussen om hva som skjer i bobilens verden. Reiselyst garantert!av

17. september 2021, 15:30

Hamburg | Hvem er Thorsten Kitzmann? Peter ankom Hardangerfjord på sin reise gjennom Norge og besøkte Thorsten, som emigrerte dit for mange år siden. I veldig positiv forstand er han Duracell -kaninen fra Norge. Ladet med energi, feier han campingplassen og man har inntrykk av at denne mannen aldri mangler ideer og arbeid.

Først ferie, deretter emigrasjon

Den nye eksistensen i de nordlige høyder ble født av en ferieulykke, og det faktum at familien våget å flytte til Norge skyldes i stor grad Petra, Thorstens kone. Denne er ikke lenger på Hardangerfjorden, men er allerede dedikert til det neste store prosjektet. Sammen med venner kjøpte Kitzmanns sin egen campingplass på Saudafjorden, og hele familien er engasjert for fremtiden sammen.

Kitzmanns er en virkelig mektig familie, i tillegg til Petra og Thorsten er det også to sønner Philip og René som gir en hjelpende hånd. Du er det beste eksempelet på hvordan det aldri er for sent å forandre livet ditt. Hvem andre kommer tilbake fra en campingferie og snur verden på hodet? Hatten av for så mye mot og entusiasme for handling!

Vi diskuterer også Tyskland, Norge og Europa med Thorsten. På forskjellene, lite byråkrati, like vilkår og hvorfor det tar år før noen av lokalene tiner opp.

Du vil lære alt dette i denne nye episoden.

Slik fungerer lydspilleren

1.
Spill-symbol Klikk på spilleren (under tittelen) og start lydspilleren.

2. Aktivert
Alle elementene i spillelisten klikk for å spille flere lydklipp.

Du kan lese mer om den aktuelle episoden her:

HVORDAN MISSKER DU EN EPISODE I GANG?

Du kan nå også abonnere på Vans & Friends i nyhetsappen din. Du vil aldri gå glipp av episoder igjen, og du vil alltid bli godt informert. I appen navigerer du ganske enkelt til:

  1. Innstillingene
  2. Push -varsler
  3. Bla nedover
  4. Sjekk «Varebiler og venner»
  5. Bekreft valget med det blå haken nederst til høyre

Allerede kjent?

Nå er det bare noe for ørene dine med jevne mellomrom. Du kan nå også se oss – på Youtube -kanalen til Caravan and Co. Ta en titt og forvent mange flere spennende temaer!

Husk: du kan fortsatt kjøpe billetter til “Caravan and Company” – risikofritt. Og her: www.caravanundco.de eller direkte her: Billettsenter

Modereringsteamet

Dominik og Peter er to mennesker som er komfortable med camping og vanliv, men med forskjellige mål. Der Peter tar varebilen sin til jobb og reiser, tar Dominik det et skritt videre og bor for tiden i full tid i varebilen sin. De ser frem til mange spennende gjester og diskusjoner om alle temaer knyttet til camping, varebil og friluftsliv.

«Vans & Friends» er campingpodcasten til Caravane et Cie.

Spørsmål og kommentarer audio@noz-digital.de

Liker du dette innlegget? Så vennligst del det på sosiale medier – og følg oss også Twitter og Facebook:

Related Videos

Leave a Comment