Home » Underholdningsnyheter Roundup: Hollywood-produsenter, fagforening skal gjenforenes etter streik som autoriserer stemmegivning; HBO Max hever prisene for europeisk lansering, legger til flere land og mer

Underholdningsnyheter Roundup: Hollywood-produsenter, fagforening skal gjenforenes etter streik som autoriserer stemmegivning; HBO Max hever prisene for europeisk lansering, legger til flere land og mer

by Russell Crowe

Nedenfor er et sammendrag av de aktuelle underholdningsnyhetene.

Hollywood-produsentenes fagforening møtes etter avstemningen som godkjenner streiken

Kameraarbeidere, makeupartister og andre arbeidere bak kulissene fra Hollywood-filmer og TV-serier har stemt med rungende for å godkjenne en streik hvis de ikke kan komme til enighet med produsentene om en ny kontrakt, sa fagforeningen deres mandag. International Alliance of Theatrical Stage Employees (IATSE), som representerer rundt 60 000 arbeidere utenfor skjermen, sa at 90 % av medlemmene stemte og over 98 % av stemmene som ble returnert var for at en streik ble godkjent.

HBO Max hever prisene for europeisk lansering, legger til flere land

HBO Max trapper opp priskonkurransen med Netflix og Disney for strømmetjenestens kommende europeiske lansering og legger til flere land på lanseringslisten. Tjenesten, som eies av AT&T Inc, vil i utgangspunktet være tilgjengelig i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spania og Andorra fra 26. oktober, fulgt av 21 flere land i løpet av neste år, opp fra tidligere lanseringsplaner i 14 land.

Den russiske skuespilleren legger ut for å prøve en verdenspremiere: en film i verdensrommet

En russisk skuespillerinne og regissør dro til den internasjonale romstasjonen tirsdag, og slo Tom Cruise i kampen om å spille inn den første filmen i verdensrommet. Soyuz MS-19-romfartøyet vil dokke klokken 12:12 GMT ved stasjonen, som kretser rundt jorden i en høyde av omtrent 354 km.

«Venom», Bond trekker 4 millioner mennesker til AMC-teatrene over helgen

Nesten 4 millioner mennesker over hele verden strømmet til AMC Entertainment-eide teatre i helgen for å se «Venom: Let There Be Carnage» og den siste James Bond-filmen, og satte rekord siden kinoer har blitt gjenåpnet etter å ha vært stengt i mer enn ett år. Seerne vender tilbake til kinoene i hopetall etter å ha stolt på Netflix og Apple TV for mye av underholdningen sin under de pandemi-induserte frysene, noe som fører til en økning i forhåndsbestilling av billetter etter hvert som en rekke etterlengtede titler kom på kino. .

Den spanske domstolen støtter Shakiras skattekrav, en straffesak som fortsatt er under behandling

En spansk administrativ domstol har beordret skattemyndighetene til å refundere den colombianske sangeren Shakira, sa domstolstjenestemenn og advokater mandag, ettersom en egen straffesak fortsetter som står overfor en skattetvist på mer enn € 14,5 millioner (€ 16,8 millioner) dollar. Shakiras juridiske team spesifiserte imidlertid ikke hvor mye penger hun ville få tilbake, eller når avgjørelsen ble tatt.

Britney Spears takker FreeBritney-bevegelsen for dens «konstante motstandskraft»

Britney Spears takket mandag fans som har ført en lang kampanje for å avslutte veiledningen hennes. Spears, 39, la ut kommentarene på Twitter etter en rettsavgjørelse i forrige uke som suspenderte faren hennes som kontrollør av hans saker og satte en dato i november for å vurdere om det rettslige oppgjøret skulle avsluttes helt, 13 år gammel.

Bieber-fans vil kunne røyke «Peaches» i det nye gresseventyret

Popstjernen Justin Bieber har inngått samarbeid med Palms Premium for å lansere cannabisprodukter, sa det California-baserte firmaet mandag. De begrensede utgavene av marihuana-sigarettene, eller joints, kalt «Peaches Pre-Rolls» er oppkalt etter en sang fra Biebers siste studioalbum og vil være tilgjengelig i California, Nevada, Massachusetts og Florida, sa selskapet.

Billie Eilish blir stjernen på Glastonbury musikkfestival neste år

Grammy Award-vinner Billie Eilish vil opptre på Glastonbury neste juni, og blir den yngste solo-headliner på den britiske musikkfestivalen, sa arrangørene mandag. Den 19 år gamle hitmakeren, som synger kjenningsmelodien for den siste James Bond-filmen «No Time To Die», opptrådte på festivalens Other Stage i 2019, forrige gang den store greenfield-musikkbegivenheten ble arrangert.

«No Time to Die» åpner med 121 millioner dollar i internasjonalt billettsalg

Den siste James Bond-filmen spilte inn hele 121 millioner dollar på det internasjonale billettkontoret i åpningshelgen, sa Universal Pictures mandag. Det britiske og irske billettkontoret ledet an med totalt 35 millioner dollar, noe som gjorde «No Time to Die» til den største teaterutgivelsen av koronaviruspandemien og den høyeste tredagers åpningshelgen noensinne i Storbritannia og i Irland for en obligasjon film.

Den private samlingen forteller historien om Egypts filmatiske storhetstid

I en liten leilighet omgjort til museum i den nordlige byen Alexandria, sporer 72 år gamle Makram Salamas store samling av negativer, plakater og projektorer historien til egyptisk kino gjennom dens storhetstid på 1900-tallet. Samlingen begynte med bilder og plakater av hjembyen hans i det sørlige Egypt, hvor han jobbet på en sukkerrørfabrikk, og har vokst til å omfatte tusenvis av gjenstander samlet inn av produksjonsbedrifter og andre som forlot dem da de gikk over til digital film.

(Denne historien har ikke blitt redigert av Devdiscourse-ansatte og genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Related Videos

Leave a Comment