Home » Underholdning Nyhetssamling: Adele driller ny musikk med videoklipp; Prikkene representerer arrene i Beirut Blast Survivors Art Exhibition og mer

Underholdning Nyhetssamling: Adele driller ny musikk med videoklipp; Prikkene representerer arrene i Beirut Blast Survivors Art Exhibition og mer

by Russell Crowe

Nedenfor er en oppsummering av de aktuelle underholdningsnyhetene.

Adele erter den nye musikken med et videoklipp

Den britiske sangeren Adele ertet sin første nye musikk fra sitt Grammy Award-vinnende album «25» fra 2015, med et videoklipp for sangen «Easy On Me». Adele er kjent for ballad -toppende ballader som «Hello» og «Someone Like You», og la ut den svart -hvite videoen på sine Twitter- og Instagram -sider tirsdag, med bildeteksten «Easy On Me – 15. oktober».

Prikkene representerer arrene i kunstutstillingen til overlevende fra Beirut -eksplosjonen

Den palestinske kunstneren Majd Abdel Hamid, som overlevde eksplosjonen i Beirut 2020, åpnet sin første separatutstilling i Brussel denne måneden, med broderidisplays og videoinstallasjoner for å formidle tidens gang. Født i Syria og nå bosatt i Beirut, broderer den 33 år gamle billedkunstneren Majd Abdel Hamid stoffene han samler og gjenstandene han finner, fra puter til kjøkkenhåndklær.

HBO Max øker prisene for europeisk lansering, legger til flere land

HBO Max øker priskonkurransen med Netflix og Disney for strømmetjenestens kommende europeiske lansering og legger til flere land på lanseringslisten. Tjenesten, som eies av AT&T Inc, vil i utgangspunktet være tilgjengelig i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spania og Andorra fra 26. oktober, fulgt av 21 flere land neste år, opp fra tidligere lanseringsplaner i 14 land.

Hollywood -produsenter og fagforeningsledere holder samtaler for å unngå streik

Taler gjenopptok tirsdag mellom Hollywood-produsenter og arbeidere i kulissene på film- og fjernsynsapparater, dagen etter en overveldende fagforeningsstemme for å avlyse streiken til The International Alliance of Theatrical Stage Employes (IATSE), som representerer rundt 60 000 off-screen Arbeiderne sa i en uttalelse at forhandlinger har funnet sted med Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) for første gang på mer enn to uker.

Den russiske skuespilleren prøver å få en verdenspremiere: en film i verdensrommet

En russisk skuespiller og regissør dro til den internasjonale romstasjonen tirsdag og slo Tom Cruise i løpet av å skyte den første filmen i verdensrommet. Soyuz MS-19 romfartøy vil legge til kai klokken 12:12 GMT på stasjonen, som går i bane rundt jorden i en høyde på omtrent 354 km.

Britney Spears takker FreeBritney -bevegelsen for sin «konstante motstandskraft»

Britney Spears takket mandag fans som har ført en lang kampanje for å avslutte veiledningen hennes. Spears, 39, kom med kommentarene på Twitter etter en rettsavgjørelse i forrige uke som suspenderte faren som kontrollør av hans saker og satte en novemberdato for å vurdere om den juridiske avtalen skulle fullstendig avsluttes. 13 år.

Chanel imponerer med det lekne notatet for våren

Chanel slo et leken notat tirsdag ved å sende barbeinte modeller som paraderte rullebanen i bodyer og lagdelte tweedjakker med tilbehør. Fotografer gikk på rullebanen, fotograferte modeller mens de skjøt og poserte, vinket med poser og smilte til kameraene.

TV -serien har scener fra verdensrommet og belyser lagets reparasjonsspektrometer

Regissør Ben Turner har forvandlet sin livslange lidenskap for romforskning til en original Disney + miniserie med fokus på den amerikanske astronauten Chris Cassidy. «Among the Stars», en seks-episodedokumentasjon, tar seerne med seg bak kulissene sammen med Cassidy og et internasjonalt team av eksperter mens de tar fatt på et oppdrag for å reparere Alpha Magnetic Spectrometer, et vitenskapseksperiment på 2 milliarder dollar designet for å oppdage opprinnelsen til universet.

Bieber -fans vil kunne røyke «Peaches» i det nye gresseventyret

Popstjernen Justin Bieber har inngått et samarbeid med Palms Premium for å lansere cannabisprodukter, sa det California-baserte firmaet mandag. Marihuana-sigaretter, eller ledd i begrenset opplag, kalt «Peaches Pre-Rolls» er oppkalt etter en sang fra Biebers siste studioalbum og vil være tilgjengelig i California, Nevada, Massachusetts og Florida, opplyser selskapet.

«No Time to Die» åpner med 121 millioner dollar i internasjonalt billettsalg

Den siste James Bond -filmen tjente hele 121 millioner dollar på det internasjonale billettkontoret i åpningshelgen, sa Universal Pictures mandag. Det britiske og irske billettkontoret ledet an med totalt 35 millioner dollar, noe som gjorde «No Time to Die» den største teaterutgivelsen av koronaviruspandemien og den høyeste tredagers åpningshelgen noensinne i Storbritannia og i Irland for en obligasjon film.

(Denne historien er ikke redigert av Devdiscourse -ansatte og genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Related Videos

Leave a Comment