Home » Uncharteds kreative direktør forbereder videospill for Marvel

Uncharteds kreative direktør forbereder videospill for Marvel

by Russell Crowe

Beskåret bokskunst for Marvel: Ultimate Alliance 3 fra 2019 som viser flere Marvel-helter klare til å kjempe.

Bilde: Marvel-spill

Siden ankomsten av Insomniac Games med edderkopp mann i 2018 for PS4 gjorde Marvel sitt beste for å lage en CV av bestselgende AAA-spill. De var stort sett godeSpider-Man: Miles Morales var ganske bra, og Spider-man 2 bra skal også være godt nok; de Galaksens voktere Spill starter denne uken har vært en hyggelig overraskelse – og nå har forlaget en ny utvikler i lomma.

I går kunngjorde Marvel samarbeid med New Media-divisjonen til Skydance, som vil se etableringen av et nytt action-eventyrspill basert på en annen Marvel-karakter. New Media vil bli ledet av presidenten Amy Hennig, som spillere vil kjenne som forfatteren av Kains arv serie og som kreativ regissør og manusforfatter for de tre første av Naughty Dog Uutforsket Spill. (Hun er også forfatteren av Square Enix’s Beklager, utgivelse neste vår.)

I en pressemelding uttrykte Hennig sin entusiasme for det nye partnerskapet. «Marvel-universet legemliggjør all handlingen, mystikken og spenningen i masseeventyrsjangeren som jeg elsker, og egner seg perfekt til en interaktiv opplevelse. Det er en ære å kunne fortelle en original historie med alle de involverte. Han er menneskelighet, kompleksitet og humor som gjør Marvels karakterer så utholdende og styrker spillerne våre til å være heltene de elsker.

Det nye spillet vil være et «hithistoriedrevet action-eventyrspill», som i stor grad ser ut til å være brød og smør i denne nye bølgen av Marvel-spill. Allerede spekulerer fansen på hvem som blir den neste helten som har et enkeltspillerspill. Et populært valg så langt ser ut til å være Daredevil, en helt som uunngåelig er høy når du snakker om Marvel media.

Uansett hvem hovedhelten (eller heltene) ender opp med å være for dette nye spillet, vil de ha mange øyne på dem når det endelig blir annonsert. Men vi vet i det minste én ting om det: den tidligere io9-fyren Evan Narcisse vil være involvert, så det burde være bra når det endelig treffer konsoller og PC-er.


Lurer du på hvor RSS-feeden vår ble av? Du kan hent den nye her.

Related Videos

Leave a Comment