Home » Ukens rekrutter: Vi har byttet jobb i bransjen

Ukens rekrutter: Vi har byttet jobb i bransjen

by Russell Crowe

Blomquist reklamebyrå rekrutterer Pia hjelt og Jozef silfverberg som prosjektleder. Pia Hjelt har både byrå- og kundesideerfaring og har vært involvert i kampanjer og samarbeid for blant annet Tele2, Garbergs og SSF. Jozef Silverberg er fra The Amazing Society og før det Oh My.

B2B Sköna -byrået i Stockholm har tre nye rekrutteringer:
?? Anna andersson blir ny daglig leder. Hun har jobbet for byråets kontor i San Francisco i seks år.
?? Stefan Nordin blir gründer. Han har jobbet i byråbransjen i over 15 år og har også jobbet for merker som Nike, Samsung, Hyundai og Canon. Stefan Nordin fungerte sist som administrerende direktør i det norske reklamebyrået Schjærven.
?? Matilda Sjöberg har blitt betrodd rollen som prosjektleder i Sköna Europa. Hun kom nylig fra en rolle på DeoDoc og har også bakgrunn fra Nordisk Film TV.

Robert nygren har blitt betrodd rollen som markedssjef i Telenor. Han vil spesielt jobbe med markedsføring av forbrukerprodukter. Mer nylig hadde han en stilling på If, hvor han de siste årene jobbet med å opprette et nordisk internt byrå. Han trente også med Storåkers McCann og M&C Saatchi. Robert Nygren er først og fremst sivilingeniør og hos Telenor lover han nå å sørge for at kommunikasjon vil skille seg ut i en ellers lignende kategori.

Kunstnerisk leder Kristofer Gullard Lindgren er rekruttert av Hedvig Ideas med ansvar for å utvikle merkevaren globalt. Han fungerte sist som Art Director i Familjen og jobbet tidligere på Nord DDB med kunder som Google, McDonald’s, Elgiganten og SL. Kristofer Gullard Lindgren har fått ros i Guldägget og Roygalan.

Frida Mortsell flyttet fra SVT til Vinter, hvor hun skal jobbe for å styrke reklamebyråets tilbud når det gjelder strategiske PR og arbeidsgivermerke. På SVT har hun jobbet siden 2016, særlig med bedriftskommunikasjon, som veileder for offentlig dialog, kommunikasjonssjef for SVT News og mer nylig som merkevaresjef for arbeidsgiver.

Husqvarna -gruppen har fått en ny kommunikasjonssjef i form av Fredrik henriksson. Han fungerte sist som leder for kommunikasjon og bærekraft i Nordic Leisure Group, som inkluderer Ving. Fredrik Henriksson vil være ansvarlig for kommunikasjonsarbeidet til Husqvarna Group, både eksternt og internt.

Maria mossenberg blir leder av markedsføringskomiteen i ICC Sweden. Hun er også direktør for bedriftssaker og engasjement i L’Oréal Norden. På ICC skal hun lede arbeidet som tar sikte på å styrke selvreguleringens rolle for å sikre ansvarlig markedskommunikasjon.

Etter litt over to år som en skandinavisk administrerende direktør velger Henriette Zeuchner forlot Clear Channel, hvor hun ledet et endringsarbeid innen Clear Channels skandinaviske virksomhet. Under dette arbeidet reduserte Clear Channel både antall leder- og managerteam. Den nye midlertidige administrerende direktøren i Clear Channel Scandinavia blir Kenneth Ek som for tiden er finansdirektør og viseadministrerende direktør.

The International English School har fått en ny kommunikasjonssjef i form av Frida Berg. Hun vil være ansvarlig for intern og ekstern kommunikasjon, offentlige anliggender, mediekontakter, merkevarebygging, markedsføring og bærekraft. Frida Berg fungerte sist som kommunikasjonssjef i EMEA på Spotify. Hun var tidligere administrerende direktør i Geelmuyden Kiese og presseansvarlig for McDonald’s Sweden.

Anna jandler forlater stillingen som administrerende direktør i Planeta Design. Ta i stedet Sandra Planet, grunnleggeren av designbyrået, om rollen som administrerende direktør. Anna Jandler tok deretter rollen som Country Manager i Scandinavian Film Distribution. Les mer her.

Denne uken var det litt forvirring om reporteren Janne Josefssons fremtid: ville han bli PR -konsulent – eller ikke? Etter en pressemelding der Hampus knutsson, grunnlegger av det nye byrået Wings PR, sa at Janne Josefsson vil være seniorrådgiver for byrået, Janne Josefsson selv har nektet for å ha en fremtidig karriere som PR -konsulent. I stedet vil han holde en tale til noen av byråets klienter.

Gia Stridbeck blir ny administrerende direktør i designbyrået Snask, som samarbeider med kunder som Kalrna Fortnox og Spotify. Gia Stridbeck kom sist fra en rolle som klientleder i designbyrået Bold.

Christina Knight forlater The Amazing Society, hvor hun var Executive Creative Director. I stedet skal hun starte sin egen virksomhet: Mad Women Academy. Hun forklarer det som en «naturlig utvikling» av sine to bøker om likestilling i markedsføring. Mad Women Academy vil tilby online trening, veiledning og foredrag.

Related Videos

Leave a Comment