Home » UBIQ Aerospace og Insitu går sammen for å «overvintre» UAS-tillegget

UBIQ Aerospace og Insitu går sammen for å «overvintre» UAS-tillegget

by Russell Crowe

Prosjektet vil gjøre UAS-integratoren i stand til å operere under atmosfæriske isforhold ved å inkludere UBIQ Aerospaces D • ICE™-løsning, et autonomt elektrotermisk system optimert for størrelse, vekt og kraft (SWAP) tilgjengelig på små taktiske UAS. Når den er fullført, vil den D • ICE-utstyrte integratoren være den første taktiske UAS som er i stand til å operere konsekvent under kjente isforhold.

Atmosfærisk is har lenge vært en viktig hemmer av UAS-operasjoner fordi de fleste UAS-plattformer er designet for varmere klima og mangler SWAP for tradisjonelt avisings- eller avisingsutstyr.

Ifølge Kim Lynge Sørensen, medgründer og administrerende direktør i UBIQ Aerospace, «Vårt mål er å gjøre UAS-tilskuddet operativt tilgjengelig selv under de kalde klimatiske forholdene som oppleves i Nord-Europa og de nordlige og arktiske hav. Vi vil oppnå en slik meteorologisk robusthet. ved å integrere vår proprietære D • ICE-teknologi i en av de mest velprøvde UAS-ene på planeten.»

Dave Funkhouser, direktør for internasjonal forretningsutvikling ved Insitu, legger til: «Insitu har flere NATO- og NORDEFCO-kunder som trenger UAS som er i stand til å operere året rundt i Arktis og lengst nord. Alaska, Andøya, eller hvor som helst i mellom, dette prosjektet vil gjøre det mulig, og vi er begeistret over å jobbe med et innovativt norsk selskap som UBIQ Aerospace.»

Integrator UAS er en rullebaneuavhengig klasse I NATO UAS med en nyttelastkapasitet på 18 kilogram og en maksimal startvekt på nesten 75 kilo. Den kan operere på land og på skip og har modulær konstruksjon som forenkler vedlikehold og muliggjør enkel utveksling av nyttelast mellom oppdrag. Integratoren tilbyr mer enn 24 timers batterilevetid, avhengig av nyttelastkonfigurasjon og miljøforhold. Insitu har levert mer enn 50 systemer til kunder over hele verden.

Prosjektet starter kl november 2021 med en omfattende studie av UAS-integratoren som «vil gi innsikt i kuldesårbarheter og avsløre optimale designalternativer for isbeskyttelse», ifølge Astrid Myckland Stevik, UBIQ Aerospace-prosjektleder for innsatsen.

Informasjon om UBIQ Aerospace

UBIQ Aerospace leverer løsninger som forbedrer egenskapene til UAS og Advanced Air Mobility (AAM) fly. Eventuelle forhold med is eller synlig fuktighet vil ikke lenger være en grunn til å avbryte kritiske operasjoner. UBIQ Aerospace har skapt de revolusjonerende autonome D • ICE isbeskyttelsesløsningene som muliggjør luftfartsoperasjoner under mulige og kjente isforhold. Vi tilbyr disse egenskapene for forsvars- og kommersielle OEM-er med fokus på UAS- og AAM-fly. For å lære mer, besøk ubiqaerospace.com, og følg oss videre LinkedIn Og Twitter.

Informasjon om Insitu

Med kontorer i USA, Storbritannia og Australia, Insitu skaper og støtter uovervåkte systemer og programvareteknologi ved å tilby ende-til-ende-løsninger for innsamling, prosessering og administrasjon av sensordata. Systemene våre har samlet mer enn 1,3 millioner flytimer. Insitu er et heleid datterselskap av The Boeing Company.

For mer informasjon besøk www.insitu.com

Kontakt: [email protected]

KILDE Insitu, Inc.

Relaterte linker

http://www.insitu.com

Related Videos

Leave a Comment