Home » Tyskere også blant ofrene i Norge

Tyskere også blant ofrene i Norge

by Ashley Olsen

Fem personer ble drept av en mann bevæpnet med pil og bue i Kongsberg onsdag. Det viser seg nå at et av ofrene var fra Tyskland.

En tysker døde også i voldshandlingen i Kongsberg, Norge. En talsmann for Utenriksdepartementet bekreftet dette på t-online uten å gå inn på ytterligere detaljer. Flere norske medier hadde allerede snakket om det. Ifølge rapportene skal det være en 52 år gammel mann fra Nord-Tyskland.

Norsk politi hadde tidligere frigitt personopplysningene til de fem omkomne: De andre omkomne var mellom 56 og 78 år gamle. Etterforskerne har ikke frigitt identiteten til de tre skadde. De har siden blitt utskrevet fra sykehuset.

Gjerningsmennene opptrådte tilsynelatende vilkårlig

Politiet sa at den tidligere arresterte dansken nå har innrømmet å ha drept fem personer og skadet tre andre onsdag i Kongsberg, Sørøst-Norge. Han tok blant annet selvmord med pil og bue. – Alt tyder på at han valgte sine ofre vilkårlig og handlet alene, sa politibetjent Per Thomas Omholt på en pressekonferanse lørdag. Ifølge politiet hadde han tenkt på angrepet sitt «noen dager» før.

I stedet for tesen om et islamistisk terrorangrep, har tidligere undersøkelser ført til tvil om den mistenktes mentale helse. Fredag ​​beordret en domstol varetektsfengsling i et medisinsk anlegg.

Related Videos

Leave a Comment