Home » Twitch-medgründer lanserer Fractal, en ny markedsplass for NFT-spill

Twitch-medgründer lanserer Fractal, en ny markedsplass for NFT-spill

by Henrik Ibsen

SAN FRANSISCO, 30. desember 2021 /PRNewswire/ — Justin Kan, medgründer av Twitch, lansert Fraktal i dag er det nye markedet for NFT-spill. Selskapet ble lansert med en liste over topp blockchain-partnerspill, inkludert Soloppgang, Caveworld, Gjenåpnet, mini kongelig, Nyan Hero, vognhunder, Portaler, Foto ferdig, Solchicks, By Syn, Sandkassen, og mer. Disse titlene selger til sammen milliarder av NFT-verdier i spillene sine. Spillere på Fractal vil kunne kjøpe NFT-er i spillet for partnerspill direkte fra studioene eller på videresalgsmarkedet fra andre spillere.

NFT-er er den siste trenden innen digitale eiendeler: digitale registreringer av eierskap til virtuelle objekter som er lagret på en offentlig blokkjede. Mange nye spillselskaper genererer inntekter for å finansiere utviklingen av spillene deres ved å forhåndsselge NFT-er som har verdi i spillet for spillere. Fractal er den første digitale markedsplassen som fokuserer på NFT-spill. Fractal er grunnlagt av industriveteraner og seriegründere innen spill og e-handel, inkludert Justin Cansom tidligere var medgründer av Twitch.

«Spillere vil nå eie sine eiendeler i spillet og kan ta dem med hvor enn de går,» sa Justin Can, medgründer av Fractal. «Varestående digitale eiendeler via NFT-er er fremtiden for spill. Vi har inngått samarbeid med noen av de mest innovative spillselskapene på Solana blockchain for å fremme den fremtiden.»

«Vi så over 100 000 fellesskapsmedlemmer bli med på Discord-serveren vår innen 10 dager etter Fractals kunngjøring, noe som gjør Fractal til et av de raskest voksende kryptosamfunnene,» sa Kan. «Spillere er begeistret for blockchain-spill, og vi er spente på alle de nye opplevelsene som vil bli muliggjort av dem.»

Fractal gikk live i dag på Solana-blokkjeden og spillere kunne umiddelbart begynne å handle med eiendeler i spillet ved å koble til en kryptolommebok som f.eks. Fantomet. Som en belønning for å bli med i fellesskapet tidlig, vil de første 100 000 medlemmene snart motta sin egen unike Fractal NFT. Disse NFT-ene vil låse opp fremtidige fordeler for NFT-innehaveren i Fractal-fellesskapet og potensielt også i tredjepartsspill.

«Fractal er en markedsplass for spillere skapt av spillere. Vi tror det kan bidra til å bringe nye publikummere til å oppdage NFT-er og mulighetene som tilbys av vårt åpne spill Metaverse, så vi er glade for å se at brukere snart vil kunne handle, selge sine virtuelle LANDER NFT-er og spillressurser på Fractal,» sa Sebastien Borgetmedgründer og COO av Sandkassen.

«Vi er veldig glade for å jobbe med Fractal,» sa Albert Chenmedgründer og administrerende direktør i Gjenåpnet. «Vi tror deres spillfokuserte NFT Marketplace vil bringe innovative funksjoner som vil hjelpe oss å utvide spillopplevelsen for å vinne til spillere over hele verden.»

De som er interessert i å få tidlig tilgang til Fractal kan bli med i deres Discord her.
Spillselskaper kan ta kontakt via Twitter direkte melding.

Fraktale skjermbilder og digitale eiendeler er tilgjengelige her.

Om fraktal
Fractal er et åpent marked for NFT-spill. Spillselskaper er i stand til å liste NFT-dråper for holdbare eiendeler i spillet og selge dem direkte til spillere. Spillere kan oppdage nye NFT-spill, kjøpe NFT-er og videreselge NFT-ene sine. Fractal er grunnlagt av industriveteraner Justin Can, Robin Chan, David Würtzog mike engel. For mer informasjon, besøk www.fractale.is

Mediekontakt
Grant Lee
[email protected]

KILDE Fraktal

Related Videos

Leave a Comment