Home » Tusenvis av journalister som døde i sorg ble angrepet

Tusenvis av journalister som døde i sorg ble angrepet

by Liv Ullmann

Fredag ​​samlet tusenvis av palestinere seg i Øst-Jerusalem for å delta i begravelsen til den 51 år gamle palestinsk-amerikanske journalisten Shireen Abu Akleh. I forbindelse med dette skal israelske styrker ha gått inn i folkemengden og banket opp palestinerne rundt Shireen Abu Aklehs kiste. Israelsk politi sier at de handlet etter at hun ble steinet, melder hun BBC.

Shireen Abu Akleh ble skutt og drept onsdag i forbindelse med et israelsk raid på en flyktningleir i Jenin by, melder TT. Han jobbet som reporter for det arabiskspråklige nyhetsmediet Al Jazeera og rapporterte om den israelsk-palestinske konflikten, rapporterer BBC.

De palestinske myndighetene og Al Jazeera sier at Shireen Abu Akleh ble skutt og drept av israelske styrker. Israel på sin side sier det foreløpig ikke er mulig å fastslå hva som har skjedd og at hun kan ha blitt drept i en palestinsk skyting.

Det israelske militæret sier at den dødelige kulen kom fra en massiv palestinsk bombing eller fra en israelsk soldat som returnerte skudd mot kjøretøyet hans, rapporterer BCC.

LES OGSÅ: Voldelig når tusenvis av mennesker sørget over den drepte journalisten

Vil du vite mer om hvordan fastlege jobber med kvalitetsjournalistikk? Les våre etiske regler her.

Related Videos

Leave a Comment