Home » Trist at nyheten om en mann som kan forelske seg i menn har blitt så stor

Trist at nyheten om en mann som kan forelske seg i menn har blitt så stor

by Russell Crowe

1) Fotballspilleren

Josh Cavallo fra Australia kom ut denne uken som homofil og er den eneste aktive profesjonelle fotballspilleren i verden som er åpent homofil. At nyhetene om en mann som kan forelske seg i menn har fått så store viser hvor dessverre fjernt et åpent klima i fotball er.

2) Trekningen

Nederland, Russland og Sveits er lagene som Sverige møter i fotball-EM for kvinner i 2022. Sverige skal ikke ha noen problemer med å bli nest dårligst i gruppen og gå videre.

3) EM gull

Sverige har blitt trukket ut som favoritt til å vinne EM, men med tanke på hvordan de så ut i løpet av høsten, må Sverige starte som målscorer for at gullet skal bli en realitet.

4) Forbikjøring

Da Borussia Mönchengladbach skulle overta Bayern München med 5-0 i cupen, kom tanken: «Ja, ja. Bayern har sendt lag B på banen.» Det var ikke slik.

5) Analysene

«En kollektiv blackout, faktisk helt uforklarlig,» sa den bayerske sportsdirektøren Hasan Salihamdzic etter cupens kollaps. «Vi ble skilt fra A til Å,» sa Thomas Müller.

6) Analyse 2

Jeg fremstilte Djurgården som gullfavoritt i det svenske herrelaget og tok sterkt forsvar som motiv. Han klarte så vidt teksten før han gikk 0-3 mot IFK Gøteborg.

7) Stillhet

Det skumleste i historien til NHL-spilleren Kyle Beachs seksuelle overgrep er hvor mange mennesker gjorde så mye for å dempe skandalen da den skjedde.

8) Rasistisk fotball

En person i hælen på AIK er tiltalt for å ha applaudert en spiller fra motstanderlaget og også nazihilsener under fotballkampen Malmö – AIK.

9) Reaksjonen på rasisme

AIK-klubbens nestleder Fredrik Söderberg: «Jeg blir så forbanna over ting som dette. Det har ingen plass i AIK, svensk fotball eller noe annet sted. Heldigvis vil det få konsekvenser».

10) Ryssekota

Calle Halfvarsson vil være populær i russiske skiklubber. Der Norge mener det er naturlige forklaringer på dopinghistoriene, mener man det «stiller spørsmål».

11) Det sporty bildet

Etter en middag med sponsorene ble det tatt et bilde av de svenske friidrettsstjernene. Voldtektsdømte operasangeren Tito Beltran klarte å dukke opp uten at stjernene visste hvem han var.

Related Videos

Leave a Comment