Home » TripStax gir ut skjemaer for kvalitetskontroll og hoteller

TripStax gir ut skjemaer for kvalitetskontroll og hoteller

by Siv Jensen

Reiseadministrasjonsteknologileverandøren TripStax har lagt til to nye moduler til sitt tilbud: en kvalitetskontrollmodul som ikke er basert på passasjernavn og en hotellbestillingsmodul med nytt utseende.

Kvalitetskontrollmodulen fungerer via API og utenfor globale distribusjonssystemer, og integrerer bestillingsdata fra TripStax sitt Core databehandlingssystem. Dette eliminerer behovet for å omkode ikke-GDS-reservasjoner i PNR, en prosess som TripStax sier krever «utdaterte og tidkrevende arbeidsflyter.» Modulen kan deretter sjekke revisjonsdatasettene og foreta korrigeringer, enten automatisk hvis det gjelder visse regler eller ved å varsle en agent.

David Chappell, strategisjef i TripStax, sa at TMC-er har vist «enorm interesse» for QC-modulen, spesielt i Nord-Amerika, ettersom det er et større behov for å administrere bestillinger utenfor GDS-er.

«TripStax sier ikke at vi er anti-GDS,» sa Chappell. «GDS-plattformer er ekstremt effektive distributører. Men i en verden der bestillinger nå opprettes via en rekke innholdskilder, er det ikke lenger skalerbart for TMC-er å stole på et system som bare kan behandle PNR-er for kontrollkvalitet.»

Hotellmodulen er i mellomtiden bygget fra integrasjonen av Hotelzon-bestillingsplattformen, som TripStax kjøpte fra Travelport i fjor og sa i juni at den ville endre merkenavnet.

TripStax har gitt plattformen nye påloggings-, søk-, navigasjons- og resultatsider og integrert dem i kjernen, noe som betyr at hotellbestillingsdata kan mates inn i andre moduler som brukes av TMC-er, for eksempel Track for å sikre overholdelse av Duty of Care eller Analytics for å levere data på hotellforbruk og oppførsel.

Hotellmodulen legger også til «betydelig hotellinnhold» til TripStax sin innholdsmodul, som tidligere var begrenset til flyselskapsinnhold fra GDS og ikke-GDS flyselskapsleverandører.

«Den nye transformative [user interface] er bare den første fasen av plattformutviklingen vår,» sa Jack Ramsey, administrerende direktør i TripStax. «I løpet av de neste 12 månedene vil vi gå gjennom en prosess med å redesigne funksjonaliteten og brukeropplevelsen for å sikre at TripStax Hotels er fremtiden som en neste- generasjons hotellbestillingsverktøy for våre TMC-kunder og deres bedriftskunder.»

Ramsey fortalte BTN Europe at selskapet har til hensikt å utvikle et «nøytralt bookingverktøy som tilbyr innholdsparitet som kan levere den samme opplevelsen til både agenter og reisende online og offline.» Kvalitetskontroll- og hotellmodulene er «en tå i vannet i denne forbindelse,» la Ramsey til.

TripStax ble lansert i 2022 som en spin-off av TMC ATPI, og gjorde teknologien tilgjengelig for TMC, bedriftskunder og andre teknologileverandører i form av moduler koblet til det sentrale databehandlingssystemet Core.

Related Videos

Leave a Comment