Home » Trener Leitl forlater SpVgg Greuther Fürth, nedrykket til Bundesliga

Trener Leitl forlater SpVgg Greuther Fürth, nedrykket til Bundesliga

by Roald Amundsen

Onsdag ettermiddag var Stefan Leitl som vanlig på treningsplassen. Han så avslappet ut, nesten lettet. Avgjørelsen hans er tatt, han bruker en exit-klausul og forlater SpVgg Greuther Fürth. «Jeg slutter, ja. Det er det jeg kan bekrefte. Alt annet er ikke sant,» sa manageren ved Bayerischer Rundfunk.

De siste ukene hadde han tatt beslutningen «av overbevisning» om å forlate sin stilling «for å la klubben starte den nye sesongen på nytt, med ny energi og en annen tilnærming,» sa Leitl. Ifølge Leitl er det ingen forpliktelse til Hannover 96. Det er utveksling, men også med andre klubber. Treneren sa ikke noe mer om fremtiden.

Hannover regnes som en mulig ny Leitl-klubb

Trade magazine kicker og Sky rapporterte om flyttingen til Hannover tirsdag. Leitl (44), som er under kontrakt i Fürth til 2023, bruker en exit-klausul. Hannover forventes å betale 500.000 euro for treneren. Rykter har versert en stund om Leitls avgang fra Fürth, og andredivisjon Schalke 04 ble også ansett som interessert.

Leitl overtok firkløveret i 2019 og året før gikk det dramatisk opp. Degraderingen av baklyset ble bestemt allerede forrige helg. Assistenttrener Andre Mijatovic vil også forlate klubben med Leitl. «Selvfølgelig er vi veldig triste, og hvis du har sett meg de siste ukene og månedene, så vet du hvor mye jeg likte arbeidet til de to og hvor mye jeg likte å jobbe med dem. Det er klart det er en stor skuffelse,» sa administrator, sportsdelegat, Rachid Azzouzi, i intervjuet med BR.

Related Videos

Leave a Comment