Home » Trainline skal levere norsk jernbaneinnhold til Egencia-kunder

Trainline skal levere norsk jernbaneinnhold til Egencia-kunder

by Russell Crowe

Trainline Partner Solutions (TPS) har fornyet et partnerskap med Egencia som vil sørge for å levere norsk jernbaneinnhold til TMC-kunder gjennom sitt distribusjonsløsningstilbud.

TPS vil gi tilgang til alle de fire jernbaneoperatørene i Norge for første gang, med innhold vist via Trainlines globale API, som vil tillate Egencias tekniske team raskt å integrere nytt jernbaneinnhold gjennom én enkelt forbindelse.

Champa Magesh, president for Trainline Partner Solutions, sa: «Vi ønsker å gjøre det mulig for flere reiseleverandører å tilby jernbanetjenester ved å gjøre integrasjon – og tilgang til innhold fra over 45 land – så enkelt som mulig. På denne måten kan vi sammen oppmuntre til flere folk velger togreise fremfor andre mindre bærekraftige transportformer”.

Heather Lisagor, seniordirektør for produktledelse i Egencia, la til: «Når flere mennesker og bedrifter kommer tilbake for å reise, må vi tilpasse oss deres utviklende vaner og prioriteringer, inkludert den økende etterspørselen etter togreiser. Ved å åpne for tilgang til jernbanen i Norge, kan vi støtte våre kunder i deres mål om å redusere påvirkningen av deres reisevalg på miljøet”.

Related Videos

Leave a Comment