Home » Tomra Systems: det skjer i rask rekkefølge – igjen i søkelyset

Tomra Systems: det skjer i rask rekkefølge – igjen i søkelyset

by Russell Crowe

Det norske selskapet har posisjonert seg som førsteklasses i en lukrativ nisje med blant annet innovative returautomater. Ikke rart at Tomra Systems ofte kunne benytte seg av store bestillinger på innsamlingsløsninger – nå også i Slovakia for en kjent forhandler.

Ifølge rapporter er Tesco nå avhengig av Tomra Systems» vakuumretursystemer i det europeiske landet for innsamlingsinfrastrukturen for drikkevareemballasje. Det nye slovakiske innskuddssystemet vil bli innført i januar 2022.

Maskinene skal gradvis installeres i rundt 140 Tesco-butikker i Slovakia. «Tesco er en sterk og velprøvd forretningspartner,» sa Roman Postl, administrerende direktør for Tomra Collection Slovakia. «Vi ser veldig frem til vårt fortsatte samarbeid, som vil gi kundene et enkelt og effektivt innskuddssystem.»

Stadig flere land i og utenfor Europa legger til rette for et pantesystem for drikkevareemballasje. Tomra Systems, som markedsleder innen vakuumretursystemer, spiller tydelig denne rollen. Tirsdag nådde verdien «Schlag den Buffett-Depot» ny rekord med 539,80 norske kroner (52,57 euro). La overskuddet løpe!

Related Videos

Leave a Comment