Home » Tom Haferkorn | Nyheter, sport, jobb

Tom Haferkorn | Nyheter, sport, jobb

by Siv Jensen

VULCAN – Tom Haferkorn, 55, fra Vulcan, døde om morgenen 16. april 2022, med sin kjærlige kone Michele ved sin side på Marshfield Clinic, Marshfield, Wisconsin, etter en kort, men modig kamp mot magekreft.

Tom ble født 24. august 1966 i Norge, sønn av Joe og Nancy Haferkorn. Tom hadde to søstre Kathy og Suzie.

Han var uteksaminert fra klassen ved Norges videregående skole i 1985.

Et par år etter eksamen fant han kona Michele Haferkorn (Bal). Tom og Michele giftet seg 16. juni 1990 i Vulcano. De hadde tre vakre barn, TJ, Mandy og Nick.

Tom jobbet med konstruksjon etter endt utdanning før han ble møller ved Louisiana Pacific i Sagola.

I 2001 forlot han LP for å starte sin egen snekkervirksomhet. Tom var en fremragende snekker og har eid Haferkorn Construction, LLC i mange år. Hvert prosjekt han har jobbet med er et vitnesbyrd om hans karakter, hans håndverk og den fortreffelighet han har opprettholdt i sitt arbeid og i livet.

Tom var virkelig en knallmann. Enten det var prosjekter hjemme, i garasjen, på sykkel eller mange andre ting. Det var ingenting han ikke klarte å håndtere, som familien og vennene hans sikkert vet.

Utenom jobben drev Tom modifisert IMCA i 17 år og samlet mange utmerkelser i løpet av sin periode, inkludert 1992 Rookie of the Year i Shawano, Wisconsin og 2000 Rookie of the Year i Antigo, Wis. Han har oppnådd seire på kretser i Antigo, Shawano, Seymour i Wisconsin og også i Escanaba.

Tom dukket også opp på forsiden av racingmagasinet Turn4. Tom og faren hans Joe har hatt mange minner om å bygge og løpe sammen. Han elsket å løpe med faren sin. Ikke overraskende var barna hennes største fans.

Tom har også vært trener for sine tre barn på ski og i livet. Han har trent for Team Norway i flere år. Utallige timer tilbrakt i åsene med idrettsutøverne han elsket, inkludert barnebarna hans. Han snakket ofte om minner han hadde fra å reise til forskjellige løpssteder i Midtvesten og Colorado for konkurranser med familie og venner.

Tom var en friluftsentusiast, jeger, fisket, camping, grillet og tilbrakte tid ute i hjemlandet. Når Tom ikke var med familien sin, likte han å sykle på Harleyen sin med Michele. Det var deres lykkelige sted. Hans kjærlighet til motorsykler har ført til å reise gjennom UP og andre spennende destinasjoner. Tom og Michele har også møtt spesielle livslange venner kjent som dem «familie av motorsyklister».

Tom forlater sin kone, person og sjelevenn, Michele Haferkorn; hans tre barn, TJ (Alexa) Haferkorn fra Marquette, Mandy (Kyle) Larson fra Green Bay, Wisconsin, og Nick Haferkorn fra Vulcan; foreldre, Joe og Nancy Haferkorn fra Norge; søstre, Kathy (James) Malone fra Hermansville og Suzie (Steve) Sheski fra Norge; svigerfamilie, Lenny (Kris) Bal fra Hamilton Lakes og Annette (Scott) Meiner fra Powers. Han overlever også mange tanter, onkler, nevøer, nevøer, søskenbarn, utallige venner og kjæledyr.

Tom ble innledet i døden av sin far og svigermor Leonard og Betty Bal; besteforeldre, Richard og Eleanor Haferkorn, Ray og Ruth VanGinkel og Caesar Groeneveld.

Familien vil hilse på venner tirsdag 26. april kl 11-13 i Ortmans begravelseshage i Norge.

En minnestund med Fr. Marty Flynn, pastor i den katolske kirken St Mary i Norge, officiant.

Deretter følger en feiring av livet på Knight Owl i Norge, fra kl. 14.00 til 17.00.

Begravelsen skjer på Norges kommune kirkegård.

Kondolanser til Toms familie kan uttrykkes online på www.ortmanfuneralhome.com.

Det er gjort avtaler med Ortman Funeral Home i Norge.

Related Videos

Leave a Comment