Home » Tilbakeslag når Netflix kansellerer fem serier samtidig, inkludert dens «beste serie»

Tilbakeslag når Netflix kansellerer fem serier samtidig, inkludert dens «beste serie»

by Liv Ullmann

Netflix avlyste bare uhøytidelig fem TV-serier i uken etter at skuespillerstreikene tok slutt.

Nå som Hollywood-streikene er over, må nettverk og strømmetjenester ta beslutninger om sine eksisterende eiendommer, med spådommen om at mange kan falle i for tidlig eliminering på grunn av økende kostnader etter at produksjonen på alle prosjekter er avsluttet. ble blokkert mens forfattere og skuespillere protesterte for en mer rettferdig kompensasjon.

Dager senere gikk Netflix videre og valgte ut fem serier, hvorav ett var nummer én og hadde en inderlig fanbase som aksjonerte for en sesongfornyelse: Skygge og bein.

Mens den første sesongen av fantasy-serien, tilpasset fra Leigh Bardugos Grishaverse-romaner, gjorde store forretninger for Netflix – til og med skapte en videospill-spin-off – slet den andre sesongen med å slå gjennom på noen vesentlig måte, noe som antas å ha ført til tjenestevedtaket med tanke på forestillingens store budsjett.

Andre show som aldri kommer tilbake inkluderer animerte show Agent Elvis OG Kaptein Fall samt serien med Kim Cattrall i hovedrollen Fascinerende og science fiction-komedie Farzar.

Reflekterer Skygge og beinEtter Instagrams sletting sa Bardugo at hun var «trist og dypt skuffet» over nyheten.

Imidlertid sa han at han føler «takknemlighet,» og sa: «De fleste forfattere får aldri tilpasset arbeidet sitt. Mange som gjør det ender opp med å angre på opplevelsen. Jeg er en av de få som kan se på en tilpasning med enorm stolthet og glede.»

Fansen kritiserer imidlertid avgjørelsen, og mange stiller spørsmål ved strømmetjenestens motiver.

Forfatter Hector Navarro skrev: «Aldri, under noen omstendigheter, bli forelsket i et Netflix TV-program. De dreper dem første sjansen de får,» med @LibertySpider som legger til: «Hvorfor gjør show hvis du ikke fullfører dem?»

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

@MhayYhusuf kalte serien «det beste showet på plattformen», mens @JPipo86 skrev: «Ah mann, jeg kunne ikke vente på konklusjonen. Ok.»

Archie Renaux i kansellerte Netflix-serien «Shadow and Bone»

(Netflix)

Skygge og bein stjerner Ben Barnes, Jessie Mei Li og Archie Renaux. Etter utgivelsen av den andre sesongen tidligere i år, ba seerne Netflix om å fornye serien for en ny sesong midt i usikkerhet om fremtiden.

Tidligere har tjenesten kansellert en rekke populære serier etter to sesonger, som f.eks Sense8 OG Endret karbon.

Tidligere i år sjokkerte streameren seerne ved å avslå å fornye 1899 for en andre sesong, til tross for at den tyskspråklige thrilleren har hatt en fremtredende plass på topp 10.

Etter kunngjøringen, en begjæring på Change.org ble lansert av en fan, som uten hell ba Netflix om å akseptere en snuoperasjon og fornye serien.

Related Videos

Leave a Comment