Home » Tilbakeslag for Draghi: Italiensk storbedrift på gang

Tilbakeslag for Draghi: Italiensk storbedrift på gang

by Russell Crowe

Raskere leveringstider, lavere kostnader og 96 % lavere CO2-utslipp er eksempler på effekten av siste mils levering fra lokale operatører. Med mål om å kunne nå hele verden innen 48 timer med lokal leveringsmetode innen få år, satser det innovative logistikkselskapet OGOship på kontinuerlig og sterk vekst.

Det er et ambisiøst mål basert på å ha forankret en moderne og fleksibel forretningsmodell i 10 år som betyr at både OGOship og deres kunder ekspanderer sammen i Europa, med tanke på det globale markedet.

– Vår forretningsmodell gjør at vi samarbeider med lokale aktører innen logistikk og lager. Dette betyr at vår klient enkelt kan skalere nye markeder gjennom vårt nettverk uten å måtte søke etter oppfyllelsessentre, integrasjoner eller forhandle egne avtaler. Vår nettverksmodell er hovedårsaken til at vi er så raske med å ekspandere, sier operasjonsleder Kalle Bremer.

Plug and play-kompatibel løsning

Mange ganger er det operativt vanskelig å sette opp prosesser og rutiner tilpasset individuelle varehus. Styrken til OGOship-modellen er at den skaper enkelhet for e-handelsoperatører å utvide sin virksomhet og kostnadseffektivt nå de fleste markeder i Europa via multivarehusløsningen. Dette gir mulighet for å redusere leveringsavstanden til sluttkunden, noe som i tillegg til kostnadsfordelene også genererer en redusert miljøbelastning og ikke minst en positiv kundeopplevelse. Uansett om du velger å bruke ett eller flere varehus, får du enkel tilgang til dine nåværende data via plattformen utviklet av OGOship når det gjelder ordrelagring og administrasjon.

– I tillegg til å ha tilgang til våre over 25 ferdige integrasjoner for de vanligste plattformene, våre nettverk og lageravtaler allerede forhandlet, har du som OGOship-klient også et grenseoverskridende team å støtte. Hos oss er det enkelt å gå fra å være en nasjonal e-handel til å åpne nye markeder i Europa og globalt i fremtiden, sier Anton Arnesson, Key Account Manager.

Fører til større kundelojalitet

Logistikkløsningen betyr skalerbarhet og skaper kontroll over hele logistikkflyten, uavhengig av antall varehus. Samtidig hjelper raskere og mer bærekraftig levering kundene med å styrke sin merkevare med større kundelojalitet.

– Nettbutikker har ofte en plattform med støtte for ett enkelt lager, men med vår løsning kan kunden dele opp i bulk for å dele lageret på flere forskjellige lokasjoner. Vi tilbyr våre kunder gode forutsetninger for å ha en bærekraftig distribusjonsmodell med mye bredere geografisk dekning og raskere lokale leveranser til lavere kostnad. Sammen med vår oppdragsgiver tar vi e-handelslogistikk til helt nye nivåer, avslutter Kalle Bremer.

Om OGOship

Grunnlagt i Finland i 2011

www.OGOship.com

Related Videos

Leave a Comment