Home » Tidligere verdensmester Karl -Heinz Riedle: Haalands utvikling er oppsiktsvekkende – sportsnyheter om ishockey, vintersport og mer

Tidligere verdensmester Karl -Heinz Riedle: Haalands utvikling er oppsiktsvekkende – sportsnyheter om ishockey, vintersport og mer

by Russell Crowe

Tidligere Borussia Dortmund-målscorer Karl-Heinz Riedle fra Allgäu vil at Erling Haaland skal bli hos BVB utover denne sesongen.

dpa

10.02.2021 | Status: 07:28

«Jeg håper han ser hva han gjør BVB ha «, sa merkevareambassadøren for Bundesliga fotballklubb i det tyske nyhetsbyrået. Med Dortmund kunne den norske superspissen Haaland også spille i Champions League og om de nasjonale titlene». Selvfølgelig bør du gi ham mer enn han får for øyeblikket. Ellers er det utopisk å beholde det, sa han Riedle.

Haalands kontrakt med Dortmund løper til slutten av juni 2024. Ifølge spekulasjoner burde 21-åringen ha en exit-klausul. «Det er også en filosofi hos BVB om at lønnsstrukturen ikke er helt forvirret,» sa Riedle, som spilte for Dortmund fra 1993 til 1997 og ledet laget til Champions League -seier i 1997 med en spenning. I finalen. Tallene som Haaland -konsulent Mino Raiola for tiden ber klienten sin om å bli hos BVB, er «utopiske», sa Riedle, som nå også jobber som TV -ekspert for RTL.

(Les også: Allgäu sportsklubber målrettet mot frekke tyver)

56-åringen var imponert over prestasjonene til sin angripende arving. «Erling Haaland har utviklet en utvikling som ingen i klubben kunne ha forutsett. Prestasjonen han tilbyr er oppsiktsvekkende. Oddsen han har i Bundesliga og spesielt i Champions League er utenkelig for en så ung gutt», begeistret verdensmesteren siden 1990 ..

Haaland har allerede scoret 47 mål på 48 Bundesliga -kamper. Spissen har scoret 21 mål på 17 kamper i Champions League. På grunn av muskelproblemer vil imidlertid Dortmunders savne Haaland mot FC Augsburg på lørdag (15:30 / Sky). Han måtte også avlyse det norske landslagets landskamper mot Tyrkia og Montenegro.

Les også:

les også

Champions gratis?

BVB må nok klare seg uten Haaland mot Sporting Lisbon

Dette er den nåværende troppen til det tyske fotballandslaget

Related Videos

Leave a Comment