Home » Therabody® lanserer TheraFace PRO™, den første i sitt slag

Therabody® lanserer TheraFace PRO™, den første i sitt slag

by Edvard Munch

Dette FDA-godkjente alt-i-ett-apparatet for ansiktshelse tilbyr flere multifunksjonelle, vitenskapelig støttede ansiktsbehandlinger enn noen annen produkt på markedet – fra oppkvikkende mikrostrømterapi, til foryngende lysterapi, til spenningsavlastende kryotermisk teknologiMT, for å kombinere vår revolusjonerende perkusjonsterapi med en av de mest effektive måtene å rense ansiktet på. Fordi hvert ansikt er unikt, har Therabody designet en tilpassbar opplevelse med enkelt utskiftbare magnetiske ringer som lar brukeren bytte mellom behandlinger og til og med kombinere dem. Ettersom behov endrer seg på grunn av liv, reise eller vær, endres TheraFace PRO med individet og deres situasjon.

Å finne opp løsninger som hjelper folk å komme seg, finne lindring og slappe av er en kjernedel av Therabodys DNA. Det pleide å være slik at kunder delte historier om bruk av Theragun® i ansiktet – noe som ikke anbefales – så Therabodys ingeniør- og produktutviklingsteam tok fatt på et oppdrag for å lage en løsning som spesifikt dekket dette behovet. For første gang noensinne er Theraguns proprietære perkusjonsteknologi kombinert med andre modaliteter for å behandle over 40 ansiktsmuskler. TheraFace PRO går utover hudhelse, og hjelper til med å lindre muskelspenninger og ubehag forbundet med hodepine og kjevesmerter.

«Vår produktdesign og utviklingsfilosofi er å leve i fremtiden med vekt på tre kjerneprinsipper: tilgjengelighet, brukervennlighet og innovasjon med løsninger,» sa benjamin nazarianadministrerende direktør i Therabody. «Det tok oss to år å utvikle denne omfattende enheten. TheraFace PRO vil bidra til å transformere folks ansiktshelserutiner globalt, og som alle produktene våre håper vi at denne enheten vil fungere som en katalysator for å hjelpe folk å forstå viktigheten av egenomsorg og elsker ansiktet dittMT

Forbrukere trenger ikke lenger stole på flere enkeltmodusenheter for å nå sine ansiktshelsemål og kan bruke TheraFace PRO mellom profesjonelle ansiktsbehandlinger. Disse alternativene hver for seg er uoverkommelig dyre sammenlignet med TheraFace PRO, alt-i-ett-enheten som gir folk tilgang til innovative teknologier og hjelper dem å opprettholde ansiktshelsen hjemme eller borte, hvor som helst, når som helst. Denne enheten er for alle, fra hudentusiaster til helgekrigere og idrettsutøvere som trenger å ta vare på huden sin på grunn av eksponering for elementene, svette, aldring eller lindring fra effekten av stress. ansiktssmerter og smerte som går utover den dype huden som hodepine, kjevesmerter og stress.

«Therabodys løsninger har lang erfaring med å hjelpe folk til å føle seg bedre, komme seg raskere og oppnå helse og velvære. Som eksperter på velvære for hele kroppen, har vi oversatt denne filosofien til området med kroppen over skuldrene.» nevnt dr. Jason WerslandGrunnlegger og Chief Wellness Officer av Therabody. «Vi har brukt vår bakgrunn og ekspertise innen perkussiv terapi for å skape et spillskiftende produkt med presis amplitude og andre modaliteter spesielt designet for ansiktet. Det har vært livets opplevelse å ta perkussiv terapi. perkusjon og mange andre modaliteter til nye høyder.»

Streng forskning og utvikling har vært medvirkende til å skape den mest effektive alt-i-ett ansiktshelseenheten på markedet. Arbeidet med hudleger, forskere og hudhelseeksperter gjorde det mulig for produktutviklingsteamet å finpusse hver modalitet nøye og forstå dens innvirkning på ansiktshelsen. Therabody gjennomførte en klinisk studie med 35 USA-baserte deltakere mellom 25 og 61 år, med alle hudtyper og selvopplevde tegn på ujevn hudtone, mangel på elastisitet, fine linjer og rynker eller urenheter, en matt hudfarge. Deltakerne utførte en seks-minutters rutine, seks dager i uken, hvor de brukte en eller to modaliteter, pluss en 45-minutters behandling en dag i uken hvor de brukte hver TheraFace PRO-behandling. Gjennomføringen av det 12-ukers programmet avslørte følgende resultater:

 • 94 % sa at huden deres ser sunnere ut generelt sett
 • 89 % så reduserte rynker og/eller usunn hud
 • 89 % sa at huden deres så mer forynget, strålende og glødende ut
 • 89 % la merke til en forbedring i ansiktskontur, inkludert forbedret muskeltonus og hudfasthet

«Som en lege som tar en mer helhetlig tilnærming til hudhelse, tror jeg det er viktig å se på dypere aspekter enn hudpleie som kan forbedre hudens helse, immunitet, utstråling og utstråling til huden. Effekter som å fremme sirkulasjon, forbedre muskeltonus og å redusere stress er viktig for huden og den generelle helsen. Sammen med livsstilsendringer, som kosthold, mentalt velvære og trening, er fysiske behandlinger som brukes lokalt med modaliteter som kan fremme dette, slik som TheraFace PRO, en viktig del av enhvers hudpleierutine.,» nevnte Mamina Turegano, MD, FAAD, trippel sertifisert hudlege.

TheraFace PRO tilbyr åtte unike behandlinger:

 • Effektiv ansiktsterapi: Reduserer spenninger og slapper av ansiktsmuskler, inkludert tre fester. Theraguns proprietære perkussive terapi er definert som å ha en unik kombinasjon av frekvens, amplitude og dreiemoment som gir 16 mm muskeldybde, TheraFace PROs amplitude er 3 mm muskeldybde, noe som gjør den perfekt for avslapning av ansiktsmuskler.
  • Flat: generell bruk for hele ansiktet, halsen og brystet
  • Kjegle: mer presis behandling av målrettede områder som øyekontur, smilelinjer og trykkpunkter
  • Mikrodot: Maksimerer sirkulasjonen til større områder som pannen, kinnene og brystet
 • Mikrostrømterapi: Strammer opp og strammer opp huden, forbedrer muskeltonus og ansikts/nakkekontur
 • Lysterapi: Bruker forskjellige bølgelengder av lys for å stimulere og forynge huden, med tre behandlingsalternativer i ett vedlegg
  • LED-er rødt lys: Reduserer rynker rundt øynene
  • Blått LED-lys: Reduserer mild til moderat akne
  • Rød LED + Infrarødt lys: Reduserer rynker rundt øynene og gir terapeutisk oppvarming for midlertidig å redusere smerte og ubehag.
 • Dyp rengjøring: Kraftig, men likevel skånsomt renser og fjerner opphopning av smuss, olje og rusk fra ansiktet. Det er den første enheten som kombinerer en dyprensende enhet med perkussiv terapi, for en avansert ansiktshelseopplevelse.
 • Varm og Kalderinger (selges separat): Hjelper huden med å absorbere kremer, reduserer hevelser i ansiktet og forbedrer gløden

USA/GLOBAL avsnitt: TheraFace PRO selger for $399 og varme og kalde ringer, selges separat, forhandler hos $99. Den er for øyeblikket tilgjengelig for kjøp på Therabodys nettside; i sine 13 uavhengige salgssteder; Tilbakestill plasseringer; hos Neiman Marcus, Bergdorf Goodman, Dillard’s, Best Buy and Target i USA; og john lewis, Harrods og mer i Storbritannia. TheraFace PRO vil også være tilgjengelig overalt Europa hos utvalgte forhandlere Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Norge, Polen, Spania, Sverigeog sveitsisk; og hele tiden Europa hos utvalgte forhandlere KinaKorea og Japan.

Om Therabody
Therabody® er en pioner innen velværeteknologi, og utvikler produkter og tjenester som optimerer menneskelig ytelse og frigjør kroppens naturlige evne til å oppnå helse og velvære. Grunnlagt av dr. Jason Wersland for å lindre sin egen svekkende smerte etter en traumatisk ulykke, oppfant han det kategoridefinerende perkussive terapiapparatet, Theragun®, som er basert på mer enn et tiår med forskning og utvikling. Selskapet fortsetter å lede an med sitt innovative økosystem av velværeløsninger, inkludert pneumatisk kompresjon (Recovery Air®), ansiktshelse (TheraFace PROMT), elektrisk stimulering (PowerDot®), vibrasjonsterapi (Wave-serien) og USDA-sertifisert organisk CBD (TheraOne®). Vitenskap er grunnleggende for Therabodys DNA; Therabody bruker eksisterende vitenskap, kombinert med intern og ekstern forskning, for å validere produkter og tjenester. Therabodys produkter omfavnes av både det medisinske samfunnet og millioner av forbrukere over hele verden. For tiden tilgjengelig i over 60 land, inkludert bedriftseide butikker og Reset®, et velværesenter for hele kroppen. Therabody University, selskapets utdanningsavdeling, tilbyr en serie kurs som forbinder utøvere, profesjonelle idrettslag og forbrukere med ekspertlærere for å lære hvordan de effektivt kan integrere Therabody-produkter i sine daglige rutiner. Therabody Universitys omfattende kurs er akkreditert av flere etterutdanningsprogrammer, inkludert BOC, PACE, NASM og mer. For mer informasjon, vennligst besøk www.therabody.com.

KILDE

Related Videos

Leave a Comment