Home » The Masked Singer sesong 10 episode 8 Recap: Cuddle Monster, Revealed

The Masked Singer sesong 10 episode 8 Recap: Cuddle Monster, Revealed

by Liv Ullmann

SPOILERVARSEL: Ikke les videre hvis du ikke har sett «The Masked Singer» sesong 10, episode 8, «Trolls Night», som ble sendt 15. november på Fox.

Metta World Peace vet at han ikke er noen stor sanger, men «The Masked Singer» er det eneste stedet du kan slippe unna med. Vel, ett av to steder.

«Det eneste stedet du virkelig kan synge hvis du ikke er en sanger, er dusjen og «The Masked Singer,» sa den tidligere NBA-stjernen Variasjon. «Jeg hadde den perfekte unnskyldningen. Så jeg vil virkelig ikke høre noe fra noen som sier «Metta kan ikke synge, prøvde hun å gi ut et album?» Nei, jeg var med i «The Masked Singer». Og jeg får tillatelse.

Metta World Peace ble onsdag avslørt som den siste kjendisen som deltok i sesong 10 av «The Masked Singer». Han dukket opp på showet som Cuddle Monster, og fremførte «You Got It (The Right Stuff)» av New Kids on the Block.

«Jeg hadde det gøy å synge den sangen,» sa han. «Og jeg hadde det også gøy å lære å synge og få det beste ut av den forferdelige stemmen min.»

Kostymet var imidlertid litt klumpete. «Jeg er en stor fyr, men jeg er ikke så sterk som jeg pleide å være,» sa han. «Så jeg svettet mye. Etterpå måtte jeg få en massasje fordi kostymet var veldig tungt. Jeg burde ha strukket meg, jeg burde ha gjort yoga. Hvis jeg hadde gjort noe annerledes, ville jeg ha gjort yoga før jeg hadde på meg den kjolen.

Showets paneldeltakere var alle i basketball-headspace, men ingen av dem gjettet riktig spiller under kostymet. Jenny McCarthy Wahlberg trodde det var Tristan Thompson. Ken Jeong valgte Draymond Green. Robin Thicke heter Dennis Rodman. Nicole Scherzinger gikk med Shaquille O’Neal.

«Shaq er mye større, høyere,» sa World Peace. «Jeg sa:» Mann, ser jeg ut som Shaq? Men da de sa Dennis Rodman, trodde jeg det var over. De fikk meg sikkert. Og så kunne de ikke gjette meg, for jeg har ikke vært så aktiv. Jeg har vært veldig stille og gjort mine egne ting i det siste.

De to sangerne med færrest stemmer, som møtte i et oppgjør for å avgjøre hvem som skulle demaskeres, var Cuddle Monster og Anteater (nedre to for andre uke på rad). De to deltakerne sang sin gjengivelse av «Can’t Stop the Feeling,» av Justin Timberlake. Anteater gikk videre til gruppe C-finalen, mens Cuddle Monster ble demaskert.

Det var «Trolls»-kvelden på «The Masked Singer», en tilknytning til den nye Universal Pictures-utgivelsen «Trolls Band Together». Som en del av denne integreringen sang deltakerne på denne ukens show sanger fra forskjellige gutteband.

Metta World Peace som Cuddle Monster blir med Luann de Lesseps som Hibiscus, Tyler Posey som Hawk, Billie Jean King som Royal Hen, Michael Rapaport som Pickle, Tom Sandoval som Diver, Anthony Anderson som Rubber Ducky og spesialgjesten Demi Lovato som Anonymouse. mens sesong 10-kjendiser har avslørt så langt.

Dette var den andre uken i gruppe C. (Gruppe A-finalene vil inkludere S’more, Cow og Gazelle, mens gruppe B-finalene vil inkludere Tiki, Husky og Sea Queen. Gruppe C-finalene vil være mellom Anteater, Candelabra , og smultring. .)

«The Masked Singer» har et nytt format denne sesongen, med tre grupper etterfulgt av semifinale Battle Royale-episoder. Sesongen inkluderer også returen av Wild Card-deltakerne, introduserer ett Wild Card til hver gruppe, og «Ding Dong Keep It On Bell» kommer tilbake i semifinale Battle Royale-episodene, hvor dommerne kan velge å redde en deltaker. fra sletting og flytte dem direkte til slutten.

Med totalt seksten kjente sangere, sesong 10 har nye kostymer inkludert «Donut», «Anteater», «Hawk», «Hibiscus», «Diver», «Gazelle», «Royal Hen», «Husky», «Tiki», » Pickle», «Rubber Ducky», «Candelabra», «Cow», «Sea Queen», «Anonymouse» og en «S’More» i naturlig størrelse. Kjendiser som tidligere har vært avslørt siden showet startet. show, sesong 10-deltakere «skryter totalt 40 medaljer, 33 Grammy-nominasjoner, syv Hall of Fame-priser, tre Lifetime Achievement Awards og over 50 tatoveringer.»

Sesongens temaepisoder vil inkludere en hyllest til Elton John; en «Trolls Night» knyttet til novemberutgivelsen av DreamWorks Animations «Trolls Band Together»; en «Harry Potter Night» som sendes uken med Halloween; «NFL Night»; «One-hit wonder»; «Nattklubb»; «Natt på 2000-tallet»; «Jeg vil rocke»; og «The Soundtrack of My Life». Programleder Nick Cannon kommer tilbake for den tiende sesongen, sammen med paneldeltakerne Jenny McCarthy Wahlberg, Nicole Scherzinger, Ken Jeong og Robin Thicke.

Her er de andre forestillingene fra ukens episode:

Myrsluker, «The Masked Singer» (Michael Becker / Fox)

Myrsluker

Sang: «I Want It Like This», av Backstreet Boys

Panelhypotese: Bob Seger, Bob Dylan, Willie Nelson, Paul Simon, John Cougar Mellencamp

Spor: «Hall of Fame.» «Jeg tror trollene kan vite noe om Hall of Fame.»

Pakkevoiceover: «Siste uke var flott, selv om jeg måtte kjempe meg ut av smackdown. Men tydeligvis gjorde jeg det, for en ting folk burde vite om meg er at jeg elsker å vinne. Det er derfor jeg er så konkurransedyktig i alt jeg gjør. Enten det er musikk eller sport. Han presset meg til å bli en stjerne i spillet mitt. Jeg kjempet på videregående og var så god at jeg kunne ha gått på college for det. Men jeg trengte mer. Så jeg kjørte racerbiler, fikk racinglisens og, som en sjef, kjørte jeg over hele Amerika og Storbritannia. Bak rattet føler jeg at jeg er hjemme sweet home. Du kan snakke for snakkes skyld, men i disse utfordringene har du enten det eller ikke. Det er derfor jeg er her for å bevise at jeg har det som trengs for å vinne alt. Hvem elsker ikke litt konkurranse?»

Forrige sang: «Walking through Memphis: av Mark Cohn

Forutsetninger fra forrige panel: Rick Springfield, John Mellencamp, Bryan Adams

Candelabra, «The Masked Singer» (Michael Becker / Fox)

Kandelaber

Sang: «Hele mitt liv» av K-CI og Jojo

Panelhypotese: Tamar Braxton, Monica, Fantasia, Keyshia Cole, Ashanti, Kelly Rowland

Spor: «Ekte te.» «Jeg vil at du skal vite at på og av kameraet holder jeg meg 100% ekte.»

Pakkevoiceover: «Å debutere på «Masked Singer»-scenen forrige uke var veldig gøy. Å høre lovordene fra dommerne satte virkelig fart på min konkurranseside. Jeg tror jeg har arvet kampånden min fra barndommen. Da jeg vokste opp, måtte jeg være tøff. Moren min var inn og ut av livet mitt, og jeg var alene i lang tid inntil noen familievenner tok meg inn. Men jeg lærte fra en tidlig alder at den eneste personen jeg virkelig kunne stole på var meg selv. Jeg har jobbet hardt for å oppnå alt jeg har, og jeg streber alltid etter mer. For jeg er aldri helt fornøyd. Så i kveld skal jeg ikke dvele ved forrige ukes lovsang. Jeg kommer til å gå ut på den scenen og kjempe som jeg alltid har gjort.

Forrige sang: «1 ting» av Amerie

Forutsetninger fra forrige panel: Regina Hall, Brandy, Anika Noni Rose

Donut, «The Masked Singer» (Michael Becker / Fox)

Smultring

Sang: «I Do (Cerish You),» av 98 grader

Panelhypotese: Stanley Tucci, Liam Neeson, Tom Jones, Engelbert Humperdinck

Spor: Hår og dressing. «Jeg er godt erfaren og har blitt likt av flere generasjoner.»

Pakkevoiceover: «Sist gang jeg fortalte deg at det ikke er noe mer helbredende enn en scene og en sang. Og gutt, hadde jeg rett. Jeg har vært veldig heldig i livet mitt. Jeg må leve en milliard drømmer. Fra filmer til musikk til å gifte seg med min sjelevenn, livet har vært ganske søtt. I flere tiår har jeg underholdt deg. Men i det siste har jeg holdt meg mer for meg selv. Fordi mitt livs kjærlighet ikke lenger er her. Og det etterlot et stort hull i hjertet mitt. Vi gjorde alt sammen. Vi hadde den samme drømmen om å eie et studio, og det gjorde vi faktisk. Jeg kan fortsatt ikke tro at hun er borte. Og de fleste dagene føler jeg meg fortapt. Men jeg prøver å hedre minnet hans hver dag ved å gjøre noe modig. Det er hele grunnen til at jeg er her. Og det får meg til å smile å vite hvor mye hun vil like det. Og uansett, det er det jeg kaller det, smilet mitt.»

Forrige sang: «Hooked on a Feeling» av Blue Suede

Forutsetninger fra forrige panel: Sylvester Stallone, Jeff Bridges, Tom Jones

Kosemonster, «The Masked Singer» (Michael Becker / Fox)

Kosemonster (JOLLY CARD)

Sang: «You Got It (The Right Stuff)» av New Kids on the Block

Panelhypotese: Dennis Rodman, Draymond Green, Shaquille O’Neal

Spor: «Prøve.» «Denne ledetråden burde kaste lys over hvem jeg er.»

Pakkevoiceover: «Meg? Et wild card? Det må være skjebnen, for jeg var definitivt et vilt barn. Jeg vokste opp på et vakkert, men noen ganger voldelig sted. Men heldigvis for meg kom jeg ut av det takket være lidenskapen min. Et generasjonstalent Jeg hadde sponsorkontrakter, joggesko og til og med en plate eller to. Til tross for all den berømmelse og anerkjennelse, fortsatte traumene mine å følge meg og jeg klarte ikke å roe monsteret inni meg. Jeg var selvdestruktiv under toppen av karrieren min . Jeg klarte ikke å forstå hvorfor jeg alltid var ulykkelig og defensiv. Så jeg tok et stort skritt og ba om hjelp. Jeg lærte verktøyene for å temme sinne gjennom meditasjon og positiv energi. La aldri omstendighetene avgjøre skjebnen din. A Noen ganger, alt du trenger er en endring i perspektiv og personlighet for å få ditt indre kosemonster til å synge.

«The Masked Singer» er produsert av Fox Alternative Entertainment, med James Breen (som også fungerer som showrunner), Craig Plestis og Cannon som utøvende produsenter.

Related Videos

Leave a Comment