Home » The Big 9 har absolutt bedre fremtidsutsikter enn Topp 7 · Siste nytt om travet · The turn of the trav

The Big 9 har absolutt bedre fremtidsutsikter enn Topp 7 · Siste nytt om travet · The turn of the trav

by Russell Crowe

Den store hesteeieren og gründergiganten Rune Andersson satte seg for å utfordre spillmonopolet for et par år siden. Det maltabaserte spillselskapet Legolas ble startet og skulle utfordre ATGs flaggskip V75 med sin P76-spillform, noe som endte i monumental fiasko salgsmessig. Etter å ha skrudd med lave volum på travspill, endret selskapet retning og satset på andre spilleformer. Våren 2020 stengte selskapet sin virksomhet.

Den neste utfordreren til «hestespillselskapet» var Svenska Spel etter omreguleringen av spillmarkedet. Den eksisterende Challenge-spilleformen har blitt brukt i nesten to år til seleløp, uten videre økonomisk suksess – imidlertid skal utviklingskostnaden i denne sammenhengen ha vært nær null kroner. Nå er det omvendt: neste helg lanserer ATG sitt biljardspill på sport, nærmere bestemt fotball, kalt Big 9.

Forholdene er, for innvidde, ekstremt enkle spillere, men til slutt kan det være en liten terskel å overvinne. Det som gjelder er: ni kamper etter 1×2-modellen, som er en hybrid mellom konkurrentens Stryk-, Europa- og Topptipset (henholdsvis tretten og åtte kamper). ATG tilfører enda et krydder, nemlig over eller under 2,5 mål, et populært element blant idrettsutøvere. Det er også et såkalt jokerkort, som betyr gratis helgebeskyttelse av både topp- og topp- og bunnskilt, noe som i bunn og grunn betyr at dette er et maksimalt tips med over- og underspill på alle kamper.

Lanseringen er ventet, ATG har startet den nye æraen med suksess med mulighet for en bredere produktportefølje og har spist markedsandeler fra konkurrentene. Passende nok ville delårsrapporten for tredje kvartal senere denne måneden og alt annet enn fortsatt vekst i sportssegmentet også være en stor overraskelse.

Det kjedeligste er at spådommer aldri ytres av ATG-kos, men vi har fått en pekepinn. «Vi ønsker å kunne tilby noe som betaler millioner», Det sier administrerende direktør Hans Lord Skarplöth til Expressen. Regnskapet er enkelt, det er bare å gjøre det baklengs regnskapet og for en million utbytte på ni rettigheter trenger du fire millioner kroner i omsetning og det kan sees på som et minimumsnivå, sannsynligvis er håpet det dobbelte.

Stryktipset er et ekstremt etablert merke og det vil ikke være kunder på pilegrimsreise derfra til Big 9. Å utvikle Big 9 tok tid og har en rimelig kostnad – det er en stor investering som sannsynligvis må komme og hente inn tosifrede millionbeløp i salg … å regnes som en stor suksess, og i så fall spirer myntene godt i det lange løp. Kamputvalget vil ikke konkurrere i særlig grad med Stryktipset da Big 9 vil være ganske likt Europatipset med de beste kampene spredt over mange land, men med samme starttid som Stryktipset: 16.00 på lørdager.

Selv om det er ikke sagt, det er helt åpenbart at ATG retter seg mot ganske initierte hobbyaktører, dessverre har de valgt å gi opp gullsituasjonen: høyere tilbakebetaling og derfor sterke kapitalaktører. Akkurat som konkurrenten – og V75 – er spillavgiften 35 prosent høy. En utmerket mulighet til å komme med en uttalelse og tilby et spill biljard av dette kaliberet med en saftig refusjon for å ha en sylvass usp – unikt salgsargument – ​​mot det etablerte merket.

Lord Skarplöth snur situasjonen og anser den som «eksklusivt lav» i lys av at det er åtte kamper eller mer på alle. Problemet er at svært få, om noen, spillere vil vurdere fradraget på 35 prosent som lavt. Da ATG ble inspirert av spilleformene til franske hester, ble det en knapp ned med Topp 7. Navnet, Big 9, høres nesten ut som en bror, men det er langt lysere fremtidsutsikter her.

Svenske spill de gjettet nok at en stor nyhet av denne typen var i kikkerten og å utfordre V75 viste seg å være helt umulig og Unibets oppkomling Supertoto stryketips ga ikke noe spesielt ekko. ATG er nå i en fase med ekspansjon innenfor segmentet og lanseringen kommer i en interessant fase. Forvent at Svenska Spel gjenoppliver bassengene sine til det maksimale i løpet av høsten for å motvirke en lekkasje.

ATGs offensiv ble trappet opp i forrige uke da rekrutteringen av tidligere Viaplay-anker Ola Wenström, som skal gjennomføre publiseringsprogrammer knyttet til selskapet, ble offisiell. Gratis annonsering for ATG fordi avisene skapte overskrifter – en oppfølging av mediesplittelsen mellom Wenström og produksjonsselskapet Nent i vår.

Hvis Big 9 skulle bli en sann aktør blant sportspoolspill, kan det bare være et spørsmål om tid før ATG får lov til å revurdere påstanden om at de er hestespillselskapet. Det fine med kråkesang for aktiv travsport er at inntekter kommer travsporten til gode, selv om presset fra eiere angående avkastningskrav ikke ser ut til å være altfor støtende veldig ofte.

Related Videos

Leave a Comment