Home » TCS tar spranget inn i Formel E-racing med utvidet samarbeid med Jaguar Land Rover

TCS tar spranget inn i Formel E-racing med utvidet samarbeid med Jaguar Land Rover

by Russell Crowe
  • Tata Consultancy Services vil være tittelsponsor for det britiske racingteamet, som nå skal hete Jaguar TCS Racing
  • TCS ser et stort potensial i elektriske kjøretøy og det utvidede samarbeidet vil skape nye muligheter for innovasjon og bærekraftig teknologi på feltet, noe som vil komme ikke bare racingteamet til gode, men også forbrukere og miljøet generelt.

Før ABB FIA Formel E World Championship 2021/22 gikk Tata Consultancy Services (TCS) inn som tittelpartner for det ikoniske britiske racingteamet Jaguar Racing, som nå skal hete Jaguar TCS Racing.

I løpet av dette flerårige partnerskapet vil TCS og Jaguar skape en dynamisk plattform for forskning og innovasjon og samtidig føre til mer avanserte konsept- og elbilteknologier (EV). TCS vil dra nytte av selskapets ledende posisjon innen teknologisk transformasjon så vel som dets erfaring med å jobbe med store elbilaktører, for å hjelpe Jaguar TCS Racing til å bli en elektrifiseringskatalysator for å redusere karbonutslipp og sikre bærekraftig mobilitet. Partnerskapet vil bruke kretsdata og kunnskap til å forme veksten, utviklingen og transformasjonen av hele EV-økosystemet.

«Vi er glade for å utvide partnerskapet vårt med Jaguar Land Rover og slå oss sammen som Jaguar TCS Racing for å utnytte felles kunnskap og skape innovasjoner for en bærekraftig fremtid for alle «, saRajesh Gopinathan, vd for TCS. «Som verden konkurrerer med elektrifisering, vil samarbeidet bane vei for introduksjon av avanserte teknologier, bruk av renere energi og utvikling av nye forretningsmodeller. Vårt arbeid vil strekke seg utover virksomheten for å ha en varig innvirkning på mennesker, lokalsamfunn og planeten.«

«Jeg ønsker Tata Consultancy Services velkommen «, sa Thierry Bolloré, administrerende direktør i Jaguar Land Rover og styreleder i JLR Motorsport . «Dette partnerskapet er et perfekt eksempel på synergiene som finnes i Tata-gruppen. Motorsport er den ultimate utfordringen, og for å lykkes i dette svært konkurransedyktige feltet må du utmerke deg på alle områder. Teknologi, innovasjon, smidighet og teamarbeid er alle viktige lærdommer som vi kan implementere på tvers av selskapet og på tvers av konsernet. Jeg anerkjenner disse fordelene og ønsker å sørge for at vår fremtidige struktur for motorsportaktiviteter er satt for maksimal suksess.«

TCSs investering i Formel E-racing føyer seg sammen med kjente racingbegivenheter som TCS Lidingö-løpet, TCS New York City Marathon, TCS London Marathon og TCS Amsterdam Marathon i den globale sportssponsorporteføljen til «virksomheten». Selskapet har en fantastisk merittliste i å bruke data og digital teknologi for å skalere og skape rikere konkurranseopplevelser.

Med bare 87 dager til starten av den nye sesongen er Jaguar TCS Racing fokusert på å perfeksjonere teamets mest suksessrike racerbil i Formel E-historien, inkludert forbedringer på flere programvareområder for å forbedre energistyringen, gjøre bilen raskere og mer effektiv. Teamet brukte også tid på å forstå og simulere det nye kvalifiseringssystemet samt å øve på pit-stoppene, som vil være en viktig del av de første 10 minuttene av det nye konkurranseformatet.

Jaguar Land Rover og TCS har samarbeidet på en rekke områder siden 2012. Partnerskapet har blitt styrket og utviklet over tid med felles initiativer og initiativer innen områder som koblet produktutvikling og digital transformasjon. De to selskapene driver en felles reise for å fornye moderne luksus basert på bærekraft og en unik kundeopplevelse med høye mål når det gjelder miljø- og samfunnspåvirkning.

For mer informasjon om TCS Racing, vennligst kontakt:

Emily Hogg, mediesjef, Jaguar TCS Racing

Telefon: + 44 (0) 7384 532 605

E-post: ehogg2@jaguarlandrover.com

Adrian Atkinson, global sjef for PR og kommunikasjon, Jaguar TCS Racing

Telefon: +44 (0) 7979 554005

E-post: aatkins5@jaguarlandrover.com

Related Videos

Leave a Comment