Home » TCS donerar till ett av Sveriges største barnsjukhus for sjätte året i rad

TCS donerar till ett av Sveriges største barnsjukhus for sjätte året i rad

by Siv Jensen

Tata Consultancy Services (TCS) har sedan 2016 valt att donera pengar til premie for Astrid Lindgrens Barnsjukhus ved Karolinska Universitetssjukhuset, hvilket i år innebærer et år i rad. Donasjonen er en del av et langvarig initiativ for å fremme barns sykehusvistelse. Årets donasjon til Astrid Lindgrens Barnsjukhus oppgår til 175 000 kr

Tidligere donasjoner har hjulpet barnsjukhuset med moderne og interaktiv teknikk for å gjøre sykehuskorridorer levende og spennende for barnpasienter, samt nye lydkuddar som hjelper barn å lytte til musikk eller sagor. Man har også installert et slikt kallesynsrum, en interaktiv prosjektleder på sykehusets lekterapiavdeling samt kjøp i en AV1-robot utstyrt med innebygde kameraer, mikrofoner og høytalere som gjør at elleve kan se, høre på sin egen. Roboten gjør at barn som vårdas på sykehuset kan være en del av sin klasse og delta i undervisningen nesten som om barnet var fysisk tilstede.

Med årets donasjon har TCS sammenlagt skänkt 945 000 kr til sykehuset.

Avinash Limaye, Regionchef for TCS i Norden, sier: ”Hos TCS er et stort engasjement for helse og velmående for vår personlige og samfunnet i stort. I Sverige har vi valt att engagera oss genom samarbeten med Lidingöloppet och Astrid Lindgrens Barnsjukhus. I år er det ett år i rad som TCS donerar til Astrid Lindgrens Barnsjukhus til premie for barn som vårdas der og vi håper og tror at vårt bidrag gjør en skillnad.»

Svante Norgren, Temachef på Astrid Lindgrens Barnsjukhussier: «Stødet fra TCS er mye velkommet. Barn som trenger vårdas på sykehuset får ofte sin skolgång kraftig begrenset, noe som gjør at de risikerer at mer enn nødvendig hamna og diktere i skolarbetket eller fiolinmedamat. støtte fra TCS under 2021 en AV1-robot. Med hjelp av en app kan elleve vre på roboter, samhandle med klassen og delta i undervisningen omtrent som barnet er fysisk fysisk. .»

En stor del av TCS ägs, via Tata Sons, av stiftelser der målet er å støtte intet annet helse, utdanning, konst og kultur. I en sammenstilling over århundradets største filantroper, gjord av EdelGive Hurun i juni 2021, kom Jamsetji Tata på den første plassen, med uppskattade donasjoner på totalt 102,4 milliarder USD.

Related Videos

Leave a Comment