Home » T20-VM: kan Afghanistan fortelle historien om Indias tilbakekomst? | Cricket nyheter

T20-VM: kan Afghanistan fortelle historien om Indias tilbakekomst? | Cricket nyheter

by Liv Ullmann
Guiles av Rashid & Co. Kan utgjøre den største trusselen; en New Zeland seier vil lukke døren Kohlimennene
Da det fantastiske indiske laget kom til verdenscupen, visste de ikke at det skulle komme til dette. Å satse på Afghanistan for en plass i semifinalen har kanskje ikke falt i hodet på verken indiske spillere eller fans, men sånn er det foreløpig. Siden forrige søndag, da India tapte den andre kampen i turneringen mot New Zealand, hadde det eneste håpet om en retur av Kohli-guttene vært sentrert om hvordan Rashid Khan & Co. ville prestere mot Kiwi.
Hvis Afghanistan slår New Zealand i Abu Dhabi på søndag, vil India, med en god klar løpsrate, bare behøve å slå ørekytene i Namibia for å nå semifinalen som det andre laget i gruppen etter Pakistan, foran både Afghanistan. New Zealand.

Men hvor realistisk er muligheten for Afghanistan mot New Zealand? Kiwiene har vunnet tre kamper, men i den siste kampen mot Namibia var det en gang de så litt sårbare ut. Selv om vi ikke gir for mye kreditt til «spillet med strålende usikkerhet»-klisjeen, vil det være trygt å si at vi har sett større omveltninger i T20-cricket enn i Afghanistan som slo New Zealand.
TOI undersøker faktorene som kan gi Afghanistan en snert av sjanse mot organisert New Zealand …
Roterende afghansk angrep: Kiwi har, til tross for all konsistens, hatt problemer med kvalitetsspinn. Bortsett fra Kane Williamson, kan de andre ha vanskelig for å håndtere kvaliteten til Rashid, Mujeeb ur Rahman, som forøvrig gikk glipp av de to siste kampene med en liten hikke, og Mohammed Nabi. Alle tre har UAE-spillerfaring og vet hvordan de skal bruke forholdene.

Hvordan Afghanistan-batters takler Boult & Co .: Mens afghanske spinnere er overlegne på papiret, er det New Zealands tempofylte angrep ledet av Trent Boult som er hode og skuldre over. Boult og Southee har evnen til å svinge den nye ballen og den afghanske høyere orden må yte litt motstand.
Kast mindre enn en faktor: Det er en daglek og duggen vil ikke spille sin rolle, slik det har vært for de fleste kveldslekene. Dette betyr at spinnere vil være i spill i begge omgangene. Selv om det kan være litt av et tveegget sverd med kiwier som har et godt avrundet angrep, vil i det minste ikke Rashid og selskapet måtte håndtere en våt ball.

Det blir interessant å se hva Williamson vil gjøre hvis han vinner trekningen, da han også vil vite hvor vanskelig det kan være å jage mot kvalitetsspinn.

Related Videos

Leave a Comment