Home » SZ Podcast «On the Point» – Nyheter 14. oktober 2021 – Politikk

SZ Podcast «On the Point» – Nyheter 14. oktober 2021 – Politikk

by Russell Crowe

Skolen har startet igjen. Men det er fortsatt en korona-pandemi. Imidlertid foregår undervisningen igjen i klasserommet i stedet for på skjermen. Dette er også muliggjort av de nye profesjonelle luftfiltrene som mange skoler har kjøpt.

Det var i hvert fall håpet da de føderale og statlige myndighetene bestemte seg for å bruke 700 millioner euro på disse filtrene. Det er imidlertid ikke klart om filtrene virkelig er bedre enn vanlig ventilasjon. Det er spesielt én forsker som ønsker å finne ut av det: fysiker Christian Kähler. «I de fleste studier studerer han at enheter faktisk filtrerer de fleste av disse små partiklene fra luften. Men det er ikke spesielt diskutabelt. Hvis du virkelig vil svare på spørsmålet om hvor gode luftfiltre er. , så må du spørre to spørsmål På den ene siden: er de virkelig bedre enn å ventilere gjennom vinduer. Og på den andre siden: forhindrer disse luftfiltrene virkelig infeksjoner til slutt? Og herr Kähler trenger enkle svar, sier Berit Uhlmann, SZ-bevisst redaktør. I «To the Point» snakker hun om hva som burde vært gjort i stedet.

Andre nyheter: blodig handling i Norge, innsigelse mot valg i Berlin.

Slik abonnerer du på vår nyhetspodcast

«To the point» er SZ-nyhetspodcasten med dagens viktigste tema. Podcasten vises fortsatt klokken 17.00 mandag til fredag. Du finner alle episodene på sz.de/nachrichtenpodcast. Ikke gå glipp av noen episode og abonner på lydtilbudet vårt, for eksempel på: itunes, Spotify, Deezer, Lyd nå eller i din favorittpodcast-app. I denne teksten forklarer vi hvordan du kan lytte til podcastene våre. Finn alle våre podcaster på: www.sz.de/podcast.

Har du spørsmål eller forslag? Så skriv til oss: podcast@sz.de.

Related Videos

Leave a Comment