Home » Suksess for Guds ord er årets tema på Sommar-Oas

Suksess for Guds ord er årets tema på Sommar-Oas

by Liv Ullmann

For andre år på rad holder Oasebevegelsen sommerkonferanse på Gullbrannagården i Halland i juni. Årets tema er Apostlenes gjerninger uttrykk for at «Guds ord har lykkes», mens det loves fokus på de åndelige nådegavene gjennom hele konferansen.

Nyheter

Publisert kl. 13.00, 4. juni 2023

Da Svenska kyrkans fornyelsesbevegelse, Oas, holdt sommerkonferanser før koronaviruspandemien, var de som spredte bykonferanser i samarbeid med ulike menigheter, noe som endret seg i fjor da møtet i stedet ble organisert konsentrert på den kristne gården ved Gullbranna sør. av Halmstad.

Bedriftsleder Hanna Simonsson sa senere i et intervju med Världen today at det nye formatet var egnet for barnefamilier, da foreldre også kunne delta på møter til tider da det ikke var parallelle barnemøter. , da barna kunne være utenfor lokalene og leke .

– Dette stedet er egentlig som et «Eden», et trygt område. Jeg føler det er ro både blant deltakere og bidragsytere, sa hun blant annet.

Når er konferansen nå igjen på samme sted, i år 14.–18. junitemaet er hentet fra Apg 6:7, i form av ord «Og Guds ord hadde fremgang…».

«La oss be om at Ordet også må lykkes i våre hjerter, i våre liv. Måtte Han med sitt Ord komme til oss og åpenbare seg selv, sin vilje, sin nåde og barmhjertighet», skriver Oasis-bevegelsens president, Lars Nilsson, i en velkomstmelding før konferansen.

Nilsson lover også at du under møtene vil merke at det legges vekt på de åndelige nådegavene.

«I Oasrörelsen ser vi at vi trenger å aktualisere både undervisningen og opplevelsen av de åndelige gavene. Det trengs i Svenska kyrkan, og kanskje i hele svensk kristendom,» skriver han.

Siden Myanmar taleren for onsdagens kveldsmøte vil være Johan Candelin, biskop i den lutherske kirken i Myanmar. På møtet skal han fortelle om de guddommelige inngrepene han har vært vitne til og hva man kan lære av dem.

Andre gjesteforelesere som er invitert til konferansen er direktøren for Apologia, Stefan Gustavsson, og pastor i Hillsong, Andreas Nielsen.

Dette stedet er virkelig som en «Eden», et trygt område.

Hanna Simonsen

Related Videos

Leave a Comment