Home » Suella Braverman brenner Tory-borgerkrigen over bråk med politiet da Sunak oppfordret til å sparke henne

Suella Braverman brenner Tory-borgerkrigen over bråk med politiet da Sunak oppfordret til å sparke henne

by Russell Crowe

Den konservative ministeren nekter gjentatte ganger å si at statsministeren har tillit til Suella Braverman

Rishi Sunak står overfor en Tory-borgerkrig da han blir oppfordret til å sparke Suella Braverman på grunn av hennes kontroversielle kommentarer før dagens pro-palestinske marsj.

Innenriksministeren ble anklaget for å ha oppildnet «hat og splittelse» etter å ha sagt det politiet er partisk.

Men jobben hennes henger i en tynn tråd etter at Downing Street gjorde det klart at den ikke hadde godkjent en ekstraordinær artikkel der hun anklaget offiserer for å spille favoritter på et prosjekt.Palestina marsVåpenhvile Dag.

No 10 sier at han undersøker etter at han ba om endringer på rommet, men forespørselen ble ignorert. Mens påstandene fra innenriksministeren utløste en rasende ropen konservativ minister brøt gradene for å beskylde ham for å gi næring til «hat og splittelse».

I dag avslører lekkede WhatsApp-meldinger mellom Tory-parlamentsmedlemmer uenighet i partiet da Bravermans tilhengere og støttespillere utvekslet opphetede meldinger om hans kommentarer om politiet.

I mellomtiden sa George Osborne, den tidligere konservative kansleren, at statsministeren risikerte å virke svak hvis han bestemte seg for ikke å sparke Braverman.

1699700534

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 11:02

1699699113

Suella Bravermans kommentarer om «hatmarsjer» viser hvor lite hun vet om Nord-Irland

Braverman var så ivrig etter å komme med trusselen om denne marsjen at hun nesten kastet hele Nord-Irlands unionistiske tradisjon under bussen for å gjøre det, Claire Morrison skriver:

Hvis du nevner nordirsk politikk for briter, varierer reaksjonene deres fra bekymring til fortvilelse. Jeg forstår (bare prøver å leve her). Vi har en obligatorisk koalisjon på Stormont, som for øyeblikket (igjen) er kollapset, noen av våre parlamentsmedlemmer sitter ikke i Westminster, men er fortsatt parlamentsmedlemmer, og de forskjellige politiske identitetene som er i spill er best representert i en 4D-graf.

For å være helt ærlig, når det kommer til at folk utenfor Nord-Irland forstår hva som skjer her, er forventningene mine gjennom taket. Jeg er i ferd med å fullføre doktorgraden min om Ulster-identiteter, og jeg synes det er litt mye noen ganger, så jeg tar ikke noe ansvar for folk som ikke jobber i feltet.

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 10:38

1699697507

Bli med på vår WhatsApp-kanal for nyhetsoppdateringer

Den uavhengige lanserte en splitter ny whatsapp-kanalgir deg de siste siste nyhetene, premium nyhetsanalyse fra våre prisbelønte journalister og en kveldsbriefing med dagens toppoverskrifter.

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 10:11

1699696015

Britiske muslimer «føler seg forrådt» da Sunak og Starmer begge nekter Gazas oppfordringer om våpenhvile

Sir Keir Starmer utløste raseri kort tid etter 7. oktober-angrepene som etter sigende førte til at 1400 mennesker døde i Israel, etter kommentarer som antydet at Israel hadde rett til å kutte av vann og energi til Gaza. Han klargjorde sitt syn ti dager senere, og insisterte: «Jeg sa ikke at Israel hadde rett til å kutte av vann, mat, drivstoff eller medisiner. »

Men skaden så ut til å være gjort; en fersk undersøkelse utført av Muslimsk folketelling av 29 000 svar tyder dette på at 66 prosent av muslimske velgere ikke lenger vil støtte Labour ved neste stortingsvalg.

Dr. Haitham Al-Haddad, leder av Fatwa-komiteen i Det islamske rådet i Europa, sa: Den uavhengige Muslimske samfunn føler seg «skuffet og motløs» over regjeringens holdning til invasjonen av Gaza.

«Det er ikke bare fordi vi snakker om palestinere eller muslimer,» sa han. «Men vi snakker om mennesker og barn som ble drept foran hele verden.»

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 09:46

1699694724

«Jeg er ikke bekymret for volden ved pro-palestinske protester,» Mercer

Johnny Mercer sa at han ikke var bekymret for at volden brøt ut under pro-palestinske protester i London i dag.

Veteranministeren sa at han og statsministeren hadde «jobbet hardt med politiet» denne uken og «har de fulle kreftene de trenger».

«Ingen går i nærheten av cenotafen,» sa han til Sky News.

«Vi tror helt klart på folks rett til å protestere, og mitt budskap er at London er helt åpent og innbydende for alle som ønsker å komme denne helgen,» sa han.

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 09:25

1699694074

WhatsApp-lekkasje avslører sammenstøt mellom konservative på grunn av Bravermans pro-palestinske holdning

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 09:14

1699692727

Toppoffiserer i hæren angriper Suella Braverman på grunn av forbud mot pro-palestinske marsjer

All-Party Parliamentary Group (APPG) for britiske muslimer, en tverrpolitisk komité av parlamentsmedlemmer, har fordømt innenriksministerens retorikk, som så at hun stemplet protestene som «hatmarsjer», og advarte om at hun «inspirerer den ekstreme høyresiden». » å engasjere seg i islamofobi.

Bravermans jobb er på spill etter at Downing Street gjorde det klart at den ikke hadde godkjent en ekstraordinær artikkel der hun anklaget offiserer for å spille favoritter ved å tolerere våpenvåpenmarsjen mens de brukte mer aggressive taktikker. Sunak. å sparke henne.

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 08:52

1699689753

Bør Suella Braverman trekke seg etter pro-palestinsk marsj? Bli med i den uavhengige debatten

Ms Bravermans jobb henger i en tynn tråd etter at Downing Street gjorde det klart at den ikke godkjente en ekstraordinær artikkel der hun anklaget Metropolitan Police for partiskhet mot venstreorienterte protester, inkludert en planlagt pro-palestinsk marsjvåpenvåpendag denne lørdagen.

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 08:02

1699688664

Innenriksministeren under ild når våpenhvilen nærmer seg

Innenriksminister Suella Braverman er fortsatt under ild fra alle kanter etter at hennes påstander om skjevhet ble avvist av Downing Street og kritisert av politiforbundet.

Påstandene om partiskhet fra politiet, fremsatt av innenriksministeren i The Times, følger presset fra ledende Tory-figurer på Metropolitan Police Commissioner, Sir Mark Rowley, for å forby en pro-protest.-Palestinsk lørdag.

Hundretusenvis av mennesker er ventet å ta til gatene i London for marsjen, som faller sammen med våpenvåpendagen.

I sin meningsartikkel skrev Braverman at «pro-palestinske folkemengder» blir «stort sett ignorert, selv når de tydelig bryter loven», mens aggressive høyreorienterte demonstranter møter en hard respons fra politifolk, som hun anklager for «dobbelt standarder».

Kansler Jeremy Hunt tok avstand fra kommentarene hennes, og signaliserte kabinettets uro ved å fortelle reporterne at «ordene hun brukte er ikke ord jeg selv ville ha brukt».

En talskvinne i Downing Street sa at statsministeren «hadde tillit» til Braverman, men utelukket ikke en kabinettsomstilling.

(PA-ledning)

Maryam Zakir-Hussain11. november 2023 07:44

1699675260

Braverman «vifter hatets flammer» mot muslimer under marsj, advarer parlamentsmedlemmer fra alle partier

Suella Braverman har blitt anklaget for å «oppblåse hatets flammer» mot muslimer etter at hennes angrep på pro-palestinske demonstrasjoner utløste rasende ramaskrik med frykt for at hun drev «hat og splittelse».

All-Party Parliamentary Group (APPG) for britiske muslimer, en tverrpolitisk komité av parlamentsmedlemmer, har fordømt innenriksministerens retorikk, som så at hun stemplet protestene som «hatmarsjer», og advarte om at hun «inspirerer den ekstreme høyresiden». » å engasjere seg i islamofobi.

Vår racing-korrespondent Nadine White har hele rapporten:

Andy Gregory11. november 2023 04:01

Related Videos

Leave a Comment