Home » Styrke kvinner til å redde håp og mental helse til ukrainske barn | Storbritannia | Nyheter

Styrke kvinner til å redde håp og mental helse til ukrainske barn | Storbritannia | Nyheter

by Edvard Munch

Leker er noe millioner av barn over hele verden tar for gitt hver dag. Men hvis du flykter fra en krigssone, går et enkelt kosedyr fra nødvendighet til luksus.

Etter et tilfeldig møte på en kafé med Finn ly Administrerende direktør Kenza Hadj-Brahim fikk en jobb på plattformen som kobler de trengende sammen med de som kan hjelpe.

Noen måneder senere deltok Hadj-Brahim i lanseringen av Circle of Toys-initiativet. Et prosjekt som tilbyr ukrainske barn med behov for normalitet forelskede leker.

Find Refuge ble født ut av et ønske om å hjelpe de millioner av ukrainere som ble berørt av den russiske invasjonen av landet deres. Svimlende 80 prosent av barna har blitt rammet av den pågående krigen.

I dag, mens plattformen fortsatt er i sin spede begynnelse og med hjelp av Hadj-Brahims medfølelse, lanserte de Circle of Toys.

LES MER: Desperate ukrainere «svømmer farlige elver» for å flykte fra landet sitt og unnslippe menneskehandel

Dette nye initiativet forbinder mennesker med gamle leker de ellers ville kastet med ukrainske familier i nød som ønsker å gi barna litt trøst i denne vanskelige tiden.

Find Refuge sa til Daily Express US: «Denne innsatsen er drevet av et oppriktig mål: å vekke glede, oppmuntre til lek og bringe et snev av normalitet tilbake til livene til unge mennesker i Ukraina. »

Hadj-Brahim, 26, serverte regelmessig Find Refuge-grunnlegger Arthur Corvin Powells på kafeen der hun jobbet mens hun studerte til mastergraden sin i London.

Etter å ha chattet tilbød han henne et intervju, og noen måneder senere lanserte hun nye initiativ og ledet plattformens markedsføring.

Hadj-Brahim forklarer viktigheten av Toy Circle-initiativet som noe mye større enn bare å la barn få et kosedyr; psykologisk sett kunne det ikke vært viktigere.

Hun sa: «Vi snakket med våre psykologifrivillige, og de sa at det var veldig viktig for et barns utvikling og mentale helse å leke med leker og bare utvikle sinnet riktig. Det var her initiativtakeren til initiativet kom fra.

Initiativet ble lansert for to uker siden og de har allerede rundt 200 frivillige klare til å donere sine gamle leker. Men dette vil dessverre ikke være nok.

Hadj-Brahim forklarer at han allerede har mottatt 7000 forespørsler om leker, 35 ganger flere enn antallet frivillige.

Men det er fortsatt tidlig og de forventer at antallet frivillige vil fortsette å øke etter hvert som prosjektet får popularitet og oppmerksomhet på nettet.

Hun sa: «Mitt personlige håp er at hver forespørsel blir innvilget. Det ville selvsagt vært det beste som kunne skje. Men jeg er også veldig glad for at vi kan vise barn som har mistet litt håp at det finnes andre mennesker i verden som kan hjelpe dem. Kanskje vil de klare å opprettholde håpet og menneskeheten og se at det fortsatt finnes snille sjeler.

Med blikket mot fremtiden håper selskapet og Hadj-Brahim å bringe denne gnisten av håp til barn over hele verden.

Hun sier at de planlegger å lansere i USA og snart lansere et initiativ for å hjelpe marokkanske barn, men det endelige målet er å sette opp prosjekter over hele verden.

I mellomtiden, «må vi lage så mye støy som mulig for å samle så mange frivillige som kan gi leker til barna,» sa hun.

For å donere en leke eller be om en, Klikk her.

Related Videos

Leave a Comment