Home » Strictly Come Dancing uke 8 høydepunkter: fra Layton Williams «once-in-a-lifetime» argentinske tango til Ellie Leach og Vito Coppolas romantiske rumba

Strictly Come Dancing uke 8 høydepunkter: fra Layton Williams «once-in-a-lifetime» argentinske tango til Ellie Leach og Vito Coppolas romantiske rumba

by Liv Ullmann

Med Strictly Come Dancing på vei til Blackpool neste uke, har konkurransen aldri vært hardere.

Lørdagens (11. november) danseshow så høye og lave poengsummer – og en pinlig innrømmelse fra Bobby Brazier – da deltakerne ga alt for å imponere dommerne og seerne hjemme.

Det var nok en nesten perfekt poengsum for Layton Williams og partneren hans Nikita Kuzmin, som etterlot Motsi Mabuse «målløs» med sin argentinske tango, selv om Craig Revel Horwood nektet å ta fram sin 10-åre til dansen. Du finner hele rangeringen her.

Her er de største snakkepunktene fra strengt tatt uke åtte…

Ordet på alles lepper er… Blackpool

I tilfelle du ikke visste det, neste uke strengt tatt Det er Blackpool Week! For å være ærlig er det nyheter du neppe vil gå glipp av. Etter en åpningsmontasje om deltakernes desperasjon etter å danse nordover, var Claudia Winkleman i det minste selvbevisst da hun åpnet showet, og innrømmet at «ja, det er den femte omtalen på to minutter.» Men selv om referansene til Blackpool kan være litt mye, er det klart at det å komme til det berømte midtpunktet av konkurransen betyr mye for alle. Måtte den beste danseren vinne!

Jack Whitehall er Layton Williams» lykkebringer

Whitehall gjorde grep med Kuzmin

(BBC)

Mens hun øvde på sin argentinske tango, fikk Williams besøk av eksen Dårlig utdannelse medspiller, standup-komiker Jack Whitehall. I den muntre VT-en valgte komikeren ut Williams ganchoer og ochos (tekniske grep) før han forsøkte og ikke klarte å etterligne dem med Kuzmin selv. Men besøket kan ha gitt Williams et løft, da skuespilleren avsluttet showet med en enestående forestilling, den beste i serien. Dommerne var i ærefrykt, og Motsi Mabuse sa til paret: «Mumleløs. Det skjer meg en gang i livet. Men det var episk, ikonisk. Det vil aldri bli gjort slik igjen. Det var spesielt, og jeg mener spesielt i hele verden Strictly Come Dancing type konkurranse. Det var bomben. Paret tjente 39 poeng, og gjorde tilhengere av sosiale medier rasende som insisterte på at det var verdt 40. Noe som bringer meg til…

Craig Revel Horwood får tittelen «Mr Grumpy».

Horwood er kjent som strengt tatter den fastboende skurken, men i kveld så han ut til å være spesielt interessert. Da de andre dommerne berømmet Nigel Harman og erklærte ham frisk igjen, var Horwood lite imponert. Mens seerne siklet over Ellie Leach og Vito Coppolas lune Rumba, kunne han «se feil ting» i forestillingen. Da Angela Scanlon slo to niere, fokuserte Horwood på det «utilgivelige gapet» mellom henne og Carlos Gu. Mest urimelig var imidlertid hans avslag på å gi Williams og Kuzmin en perfekt poengsum, til tross for at de ikke ga dem en eneste kritikk og merket dansingen rett og slett «uh-may-zing». Det er imidlertid ikke så overraskende, gitt Horwood som kjent hater å dele ut sine 10 padler før Blackpool-uken.

Bobby Brazier setter foten i munnen

Brazier la hodet i hendene etter kommentaren

(BBC)

Brazier har fått et godt rykte for sin mangel på filter, og lørdagens show var intet unntak EastEnders stjerne. Snakker på et innfall, ble skuespilleren rød i ansiktet da han ved et uhell hentydet til en «person jeg delte seng med» nylig på lufta. Mens de andre danserne lo rundt ham, så Brazier oppriktig flau ut, med Winkleman som spøkte: «La oss trekke i den tråden,» før han beroliget ham: «Jeg skal fortelle deg hva, vi stopper der.»

Samba av Annabel Croft etterlater Anton du Beke målløs

Etter at Croft vant dommerne med sin bevegelige Couple’s Choice-rutine i forrige uke, ga nyhetene om at hun skulle danse den notorisk kompliserte Samba denne helgen fansen litt på kant, spesielt da det ble avslørt at hun skulle opptre på beat til Shakiras «Whenever» , Uansett hvor.» «. Men Croft og hans partner Johannes Radebe sparte ingen kostnader med sin livlige rutine. Anton du Beke ble svimmel av begeistring, fniset mens han sa til Tess Daly: «Jeg elsker det når du kommer til meg for første gang på Samba! Det får meg til å føle meg litt kvalm!» Croft fikk til og med Horwood til å betale et kompliment. Etter å ha innrømmet at han også hadde vært «nervøs» for rutinen, sa han til henne: «Det føles som om du endelig har gitt deg selv tillatelse til å slippe deg løs.» Og så var det Ballas, som sa til Croft: «Når du slapp, gjorde jeg meg selv forbanna, jeg var så spent. Jeg tenkte: «Herregud, han prøver virkelig!’» Pent…

Ellie Leach og Vito Coppola Rumba blant romantikkrykter

Leach og Coppola fortsatte å skinne

(BBC/Guy Levy)

Hele uken har det vært snakk om en angivelig romanse mellom dem Corrie stjernen Leach og partneren hans Coppola, og deres glatte, forførende Rumba hjalp ikke saken. Med Leach dansende i en nydelig, flytende kjole og Coppolas bryst bar (naturligvis) mens de fremførte Cyndi Laupers «True Colors», vant paret seerne med sin operaforestilling. Det levde ikke opp til forrige ukes nesten perfekte poengsum, men det var en unektelig vakker dans.

Krishnan Guru-Murthys gule bukser

Det er alt.

Strictly Come Dancing fortsetter søndag 12. november klokken 19.20 på BBC One

Related Videos

Leave a Comment