Home » Strictly Come Dancing: Bobby Brazier ble rød i ansiktet etter en ekstremt ærlig innrømmelse på lufta

Strictly Come Dancing: Bobby Brazier ble rød i ansiktet etter en ekstremt ærlig innrømmelse på lufta

by Liv Ullmann

Bobby Brazier ble rød i ansiktet etter å ha gitt en pinlig innrømmelse på lufta Strictly Come Dancing.

Dansekonkurransen kom tilbake lørdag (11. november), med de resterende åtte kjendisene som kjempet om en plass på Blackpool Tower Ballroom neste uke.

EastEnders Stjernen Brazier, 20, og hans partner Dianne Buswell, 34, tok til dansegulvet for en American Smooth, fremført til 5 Seconds of Summers «Ghost of You».

Etter rutinen fikk Brazier ros fra dommerne, men ble kritisert for utformingen av hendene, og Craig Revel Horwood sa at han ikke kunne fokusere på noe annet.

Paret gikk deretter for å snakke med Claudia Winkleman, som spurte Brazier om treningen hans og sa at hun følte at han gjorde rutinens bevegelser «i søvne».

«Jeg våknet en morgen og gjorde dette,» forklarte Brazier og svingte hendene til musikken. «Jeg våknet med dette. Gal.»

Han fortsatte: «Og så uken før, personen jeg delte seng med, snudde jeg meg og sa: «Dette er det industrielle gjennombruddet».»

Brazier la hodet i hendene etter kommentaren

(BBC)

Buswell og hans andre profesjonelle dansere brøt ut i latter av Braziers kommentar, mens Winkleman rampete sa til kameraet: «La oss trekke i den tråden.»

Forlegen sa Brazier, «Whatever,» og Winkleman flyttet samtalen med ordene: «OK. Bra. Jeg skal fortelle deg hva, vi stopper det med en gang. Gratulerer igjen.» Brazier og Buswell scoret til sammen 32 poeng for rutinen deres.

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Da de så på hjemme, ble fansen fascinert av det morsomme samspillet. «Så hvem delte Bobby seng med forrige uke, ikke sant?» skrev en seer.

«Produsent får panikk når Bobby begynner å snakke om «personen jeg deler seng med»», spøkte en annen.

Brazier og Buswell har fått ros for sin American Smooth

(BBC/Guy Levy)

En tweet leste: «Bobby sølte bare bønner på hvem han lå med, det er ikke noe filter med denne fyren, og det er morsomt.»

Skuespiller Brazier skilte seg fra kjæresten før han dukket opp strengt tatt. Buswell er i mellomtiden i et forhold med YouTube-stjernen Joe Sugg, som hun møtte da paret konkurrerte sammen i 2018-serien.

Brazier beskrev samarbeidet med Buswell i de tidlige stadiene av showet, og sa at paret «klikket med en gang».

«Jeg var over månen fordi Dianne er akkurat den jeg ville ha. Vi tok en kjemitest og følte umiddelbart at vi koblet sammen, sa han.

Buswell sa: «Jeg var veldig glad for å ha Bobby. Så snart det ble annonsert at Bobby skulle være med i programmet, var det så mange som sendte meg melding og sa: «Jeg vil virkelig at du skal ha Bobby,» og jeg håpet det i all hemmelighet også.

Strictly Come Dancing fortsetter søndag 12. november klokken 19.20 på BBC One.

Related Videos

Leave a Comment