Home » Stor takknemlighet og glede da Lifets Ord feiret 40 år

Stor takknemlighet og glede da Lifets Ord feiret 40 år

by Liv Ullmann

De tre pastorene Simon Ahlstrand, Rune Borgsö og Sebastian Asklund ledet gudstjenesten, hvor det var en stemning av fest og stor takknemlighet. Både nåværende og seniormedlemmer var til stede, inkludert gründer Ulf Ekman og kona Birgitta. Sistnevnte ble møtt med langvarige applaus.

– Du har formet så mye av den vi er i dag. Du går nå en vei som kanskje ikke alle av oss forstår, men du følger din indre overbevisning og ditt hjerte brenner av varme for Jesus.Og du elsker denne menigheten, sa Rune Borgsö under en tale til Ulf Ekman, og fikk raskt svar. fra grunnleggeren av Lifets Ords:

– Ja det gjør vi! sa hun direkte og blåste kyss til mengden.

Med Til stede var også Ulf Ekman, de to andre hovedpastorene i de første 40 årene av Livets Ord, Joakim Lundqvist og Jan Blom.

Jan Blom sa at han før gudstjenesten våknet midt på natten fordi han følte at han hadde fått et ord fra Gud, nærmere bestemt 1. Mosebok 13:14. Der sier han: «Løft opp øynene og se deg rundt fra der du er, nord og sør, øst og vest.»

– Jeg tror det er et ord for oss alle. Vi er enormt takknemlige for de 40 årene det har vært, vi gleder oss og feirer alt det fantastiske vi har sett, sa Janne Blom, og fortsatte:

– Ut fra den gleden tror jeg Herren sier til oss alle: løft øynene og se hva som kommer.

Når verden i dag Når han snakker med Rune Borgsö dagen etter gudstjenesten, er han fylt av glede og takknemlighet.

– Det var viktig å kunne hedre de som opprinnelig tok initiativ til Livets Ord og markere forsoning og enhet, sier han.

Borgsö forteller også at han selv er dypt rørt over feiringen.

– Det var en så rørende og flott stemning med så mye kjærlighet og takknemlighet. Vi i ledelsen ble virkelig rørt av folkets takknemlighet og kjærlighet, sier han, og beskriver at tanken ikke var at feiringen bare var en nostalgitripp.

– Men det er noe med å fremheve det Herren har gjort opp gjennom årene. Tross alt er selv 40-årsperioder viktige i Skriften og betyr ofte å gå inn i en ny fase. Vi synes det er viktig å tenke på hva vi bærer på og skape forventninger til fremtiden, sier hun.

Under gudstjenesten hadde barna deres svært besøkte fest med 160 deltakende barn.

– Det er mye, mye mer enn det vi vanligvis har på en vanlig søndag. Det var mye feiring og glede, sier Hanna Rothlin, menighetens barnesjef.

Etterpå fortsatte festen med blant annet gratis is til alle, godteriregn, hoppeslott, ansiktsmaling, fiskedam og guidet tur.

– Det var en skikkelig familiefeiring, oppsummerer Hanna Rothlin.

Related Videos

Leave a Comment