Home » stor anerkjennelse av fransk fortreffelighet innen vitenskapelig innovasjon

stor anerkjennelse av fransk fortreffelighet innen vitenskapelig innovasjon

by Russell Crowe

NEW YORK, 29. oktober 2021 / PRNewswire / – Virksomhet Frankrike og Galien Foundation er glade for å kunngjøre vinnerne av den åttende utgaven av Galien Medstartup Awards. Denne prisen, delt ut under Galien-prisutdelingen i USA, bringer en prestisjefylt jury til bordet. Også i år kunne de mest innflytelsesrike interessentene i den farmasøytiske industrien samles og diskutere nye muligheter for samarbeid innen medisinsk innovasjon, og styrket fransk-amerikanske relasjoner.

VINNERNE AV 2021 GALIEN MEDSTARTUP AWARDS

BEDRE SAMARBEID I FARMASØYTISK ELLER BIOTEKNOLOGI INDUSTRIEN
Actor Biotech i samarbeid med Memorial Hermann Texas Medical Center
Acticor Biotech samarbeider med Memorial Hermann Texas Medical Center for å lansere og gjennomføre ACTISAVE Amerikas forente stater kliniske studier og evaluering av effekten av Glenzocimab hos pasienter med akutt iskemisk slag.

BESTE SAMARBEID I MEDTECH ELLER DIGITAL HELSESEKTOR
Hemerion i samarbeid med Mount Sinai Health System (MSHS)
Hemerion og Mount Sinai Health System (MSHS) samarbeider om utviklingen av kirurgisk nevroonkologi for å gi den første fotodynamiske terapien noensinne for å håndtere nylig diagnostisert glioblastom (GBM), en av de vanligste og mest ødeleggende primære maligne hjernesvulstene.

BESTE SAMARBEID FOR UTVIKLING ELLER SKALPERTE BEFOLKNINGER RUNDT VERDEN
Vivet Therapeutics i samarbeid med Pfizer og Mirum Pharmaceuticals
Vivet Therapeutics samarbeider med to amerikanske ledere innen sitt felt, Pfizer og Mirum Pharmaceuticals, for å utvikle nye genterapibehandlinger og teknologier for sjeldne arvelige metabolske sykdommer som har sin opprinnelse i leveren som foreløpig kun behandles ved levertransplantasjon.

Slik får du tilgang til kopien av seremonien: Klikk her

Virksomhet Frankrike og Galien Foundation utnyttet den livlige energien rundt arrangementet til å organisere webinarer og virtuelle nettverksøkter for 15 franske startups og 250 amerikanske farmasøytiske, bioteknologiske og medisinske selskaper, gründere og investorer.

KONTAKTER MEDIA
Gwendoline Paquier[email protected]
Elodie Arnould[email protected]

French Healthcare er et innovativt initiativ som tar sikte på å bringe sammen franske selskaper, forskere og helsepersonell for i fellesskap å promotere sine virksomheter, ferdigheter og teknologier internasjonalt. Det bidrar til å fremme den franske visjonen for global helse, basert på en humanistisk tilnærming til omsorg og på rettferdig og rettferdig tilgang til helseprodukter og -tjenester. Virksomhet Frankrike, det nasjonale byrået som støtter den internasjonale utviklingen av den franske økonomien, i samarbeid med den franske helseforeningen og departementet for Europa and Foreign Affairs, er ansvarlig for promoteringen av merkevaren, som har som mål å koordinere en teamtilnærming for å stimulere internasjonalt samarbeid og påvirkning av av Frankrike styrker.

Følg det franske helsevesenet:
Fransk #helsevesen
Nettsted: www.frenchhealthcare.fr
Kvitring: https://twitter.com/FrHealthCare_EN @FrHealthCare_IT
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/french-healthcare-en/
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsMLWBGsp3ap17paTV9KcY3meoBZTxWn5

Velge Frankrike er et registrert varemerke for den franske regjeringen som den markedsfører av Frankrike økonomisk attraktivitet på internasjonalt nivå.

#Velg Frankrike

Business France er det nasjonale byrået som støtter den internasjonale utviklingen av den franske økonomien, ansvarlig for å oppmuntre til vekst i eksporten til franske selskaper, samt fremme og tilrettelegge for internasjonale investeringer i Frankrike. fremmer av Frankrike bedrifter, bedriftens image og nasjonal attraktivitet som investeringssted og administrerer også VIE internasjonale internship-program. Virksomhet Frankrike har 1500 ansatte, begge i Frankrike og i 55 land rundt om i verden, jobber med et nettverk av partnere. Siden når januar 2019Som en del av reformen av det statlige støttesystemet for eksport, har Business France betrodd private partnere ansvaret for å støtte franske SMB og mellomstore bedrifter i følgende markeder: Belgia, Ungarn, Marokko, Norge, Filippinene Og Singapore.
For mer informasjon, besøk www.businessfrance.fr

Galien Foundation fremmer, anerkjenner og belønner fortreffelighet innen vitenskapelig innovasjon som forbedrer helsetilstanden for mennesker. Dens oppgave er å tjene som et redskap for åpen utveksling av ideer som driver vitenskap og nye innovasjoner. Dens visjon er å katalysere utviklingen av neste generasjon av innovative behandlinger og teknologier som vil forbedre helse og redde liv. Rekkevidden er global og deres forpliktelse til medisinsk fremgang er målbar og konkret. Medlemmene uttrykker dette gjennom etablering av produktive relasjoner for å bygge varige broer mellom det kommersielle forskningsfirmaet og lokalsamfunn engasjert i offentlig politikk, vitenskap, finans, akademisk forskning og media. Stiftelsen fører tilsyn med og leder virksomheten i Amerikas forente stater for Prix Galien, en internasjonal pris som anerkjenner fremragende prestasjoner i å forbedre den globale menneskelige tilstanden gjennom utvikling av innovative terapier. Prix ​​Galien ble opprettet i Frankrike i 1970 til ære for Claude galien, faren til medisinsk vitenskap og moderne farmakologi. På verdensbasis regnes Prix Galien som ekvivalent med Nobelprisen i biofarmasøytisk forskning og medisinsk teknologi.
For mer informasjon vennligst besøk www.galienfoundation.org

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1673887/Choose_France_x_French_Healthcare_Logo.jpg

KILDE Business Frankrike

Related Videos

Leave a Comment