Home » SSU-toppmøte i vindvær etter politisk møte med SD

SSU-toppmøte i vindvær etter politisk møte med SD

by Russell Crowe

Det var torsdag ettermiddag at tidligere SSU Värmland-formann Alexander Paulsson (S) møtte Robin Lennartsson fra Sveriges Ungdemokraters Union Ungsvenskarna. Robin Lennartsson er medlem av det svenske ungdomsrådet og jobber i Europaparlamentet. De to unge politikerne tok en øl sammen og snakket politikk, noe sånt Värmlands Folkblad vær den første til å si det..

– Dette er ekstremt upassende. Dette er ikke bra for partiets troverdighet når det gjelder samarbeid med partier med fremmedfiendtlige motiver, sa sosialdemokratisk distriktsformann Åsa Johansson (S).

Kritisk SSU

SSU Värmland kritiserer også sterkt at hovedkandidaten til organisasjonens forbundsråd har møtt et medlem av SD for å holde politiske diskusjoner.

– Vi står ikke bak dette. Det er ikke forankret hos oss, sier Sofia Nygren (S) som er president i SSU Värmland.

SSU Värmland kaller inn til et ekstra styremøte fredag ​​på grunn av det grensepolitiske møtet. Sofia Nygren (S) ønsker ikke å svare på spørsmålet om Alexander Paulsson (S) kan forbli SSU Värmlands kandidat til forbundsrådet før etter møtet.

Ikke lagre

Alexander Paulsson (S) synes imidlertid ikke han gjorde noe galt da han møtte Robin Lennartsson (SD) til en ølprat om politikk.

– Tanken vår var å sette oss ned sammen og, til tross for ulike meninger, kunne snakke om ting som bringer folk sammen som politisk nonprofit engasjement, tro på Sverige og det var ganske kult fordi vi ikke hadde øksekrigen med oss, sier Alexander Paulsson (S).

Men partikameratene dine tar avstand fra det du har gjort, hva synes du?

– Jeg forstår at mange sosialdemokrater langt fra har kontakt med en svenskdemokrat. Men jeg har et annet synspunkt. Tanken med dette var å vise en annen side av politikken, at det ikke bare er disse sandkasseformene, men at det også er ting som forener. Kanskje ikke de saklige politiske spørsmålene men rundt det ideelle engasjementet som er så viktig for demokratiet, sier Alexander Paulsson (S).

SD roser

Sverigedemokraterna i Värmland er imidlertid helhjertet opptatt av at Alexander Paulsson (S) skal møte Robin Lennartsson (SD).

– Endelig en sosialdemokrat som resonnerer som en mann og en konstruktiv politiker, som ønsker å ha en fruktbar dialog for å fremme politikken, Värmland og Sverige, skriver presidenten i SD Värmland i en pressemelding.

I videoen over kommenterer Alexander Paulsson samarbeidet med SD.

Related Videos

Leave a Comment