Home » Spontan bønn og lovsang i amerikanske teatre – flere reddet

Spontan bønn og lovsang i amerikanske teatre – flere reddet

by Liv Ullmann

Dagens verden har allerede gitt oppmerksomhet til filmen Jesu revolusjonsom snakker om ungdoms-Jesus vekkelsesbevegelsen, som tok fart i USA på 70-tallet og som ved utgivelsen av filmen nådde tredjeplassen i toppen av amerikansk kino.

Det er også nå mange rapporter om at filmen, som har spilt inn over 300 millioner svenske kroner i USA så langt, forandret folks liv da den ble vist. Det kommer flere og flere rapporter på sosiale medier om at folk spontant har begynt å synge lovsang, be og dele evangeliet under visninger av filmen.

På en visning i California skal ti personer ha kommet til tro etter å ha sett filmen, som pastor Kevin Foster deler i et Facebook-innlegg. Innlegget viser hvordan folk reiser seg på kino og ber sammen.

«Et sterkt øyeblikk med lovsang og bønn på slutten. La den neste Jesus-revolusjonen begynne!» han skriver.

Til en annen visning i California, som filmens produsent Kevin Downs har fått informasjon om, sa at det var en feil midt under visningen. I stedet benyttet en ung kvinne blant tilhørerne anledningen til å spørre tilhørerne om noen trengte å be.

«Folk begynte å ønske forbønn. Og denne jenta og vennene hennes begynte å be for dem. Så spurte han om noen ville gi livet sitt til Kristus, » gjengir nettstedet Christian Headlines.

Mottakelsen overrasket Kevin Downes som sier til Christian Headlines at han er overveldet over responsen.

– Mange mennesker kommer til Jesus og blir presentert for første gang for en Gud som elsker dem så høyt. Vi er så takknemlige, sier hun.

I et klipp på filmens Facebook-side filmens regissør Jon Erwin er også spesielt rørt over mottakelsen av filmen og dens timing, blant annet med tanke på det som nylig skjedde ved University of Asbury.

– Guds timing er så perfekt. Vekkelsen er i luften igjen i USA, sier han i klippet,

Jon Erwin blir også merkbart rørt når han snakker om hvordan han ser på sosiale medier-innlegg fra folk som velger å bli døpt etter å ha sett Jesus Revolution.

– Jeg har aldri sett noe lignende i min karriere. Jeg er imponert over hvordan Gud bruker filmen, sier han og fortsetter:

– Det at dette skjer… Jesus er tilbake i samtalen igjen. Vi har sjokkert bransjen.

Related Videos

Leave a Comment