Home » Spøkelseshistorien om Surreys sykehus fra første verdenskrig med nylige rykteobservasjoner

Spøkelseshistorien om Surreys sykehus fra første verdenskrig med nylige rykteobservasjoner

by Russell Crowe

Epsom-området er en av flere deler av Surrey med en historie med spøkelseshistorier.

En person som vet alt om dem er David Brooks, museumsassistent ved Bourne Hall Museum i Ewell, som denne Halloween er gjennomføre en rekke turer rundt i området ser på noen av de overnaturlige historiene til landsbyen.

En av de mest kjente er relatert til et sykehus fra første verdenskrig i Epsom Downs-området. I et trekk som minner om scener fra den første pandemien, var første verdenskrig en tid da alle typer bygninger ble bygget eller gjenbrukt for å takle den overdrevne etterspørselen etter sykehusinnleggelser.

FOR Å VITE MER: Inne i den tidligere kongelige jakthytta Surrey på markedet for 3,75 millioner pund

Etter utbruddet av første verdenskrig i august 1914, fikk en bygning opprinnelig designet som et fire-etasjers spisested for å huse ekstra ansatte for Derby-arrangementet i 1914 et helt nytt formål, som et sted for sårede soldater.

Epsom Grandstand War Hospital med 50 senger, som det ble kjent på den tiden, begynte å tjene som sykehus i september 1914, på et tidspunkt da Derbyet ikke ble brukt til hesteveddeløp – Mr Brooks forklarer at kjøretøyene i epoken ikke hadde noen formål å bære hester mens de var så etterspurt i krigen.Når du registrerer deg for SurreyLive-nyhetsbrevet, vil du motta vår daglige nyhetse-post.

Det kunne ikke vært enklere og tar noen sekunder: bare trykk her, skriv inn e-postadressen din og følg instruksjonene.

Du kan også skrive inn adressen din øverst på denne siden i boksen under bildet på de fleste stasjonære og mobile plattformer.

Ombestemte du deg? Det er en avmeldingsknapp nederst i hvert nyhetsbrev vi sender ut.

Bygningen ville blitt brukt som tribune etter første verdenskrig, uten engang å bli brukt som sykehus under andre verdenskrig.

En knust sykepleier er grunnlaget for historien om et spøkelse knyttet til bygningen, et spøkelse ved navn «Amy».

Mr. Brooks forklarer: «Historien forteller at en av jentene ble forelsket i en av soldatene, som hun trodde ikke var gift, men han var. Så hun kastet seg på bakken. [200ft deep] vel, og druknet.»

Observasjoner av det overnaturlige vesenet som antas å være hennes spøkelse er på ingen måte nytt: Mr. Brooks forklarer at historien går tilbake til 1920-tallet, like etter slutten av første verdenskrig, og at Amys rapporterte observasjoner har vært ganske konsistente gjennom årene. .Epsoms krigshistorie huskes med glede frem til i dag, på steder inkludert minnesmerket fra første verdenskrig ved Langley Vale Wood (bildet)
Epsoms krigshistorie huskes med glede frem til i dag, på steder inkludert minnesmerket fra første verdenskrig ved Langley Vale Wood (bildet)

Mr. Brooks sier: «De begynte tidlig nok. Hun begynner å gå, og blir så til en slags Florence Nightingale, og går rundt med en lampe.»

Mens Amy ikke regnes i virkeligheten å være spøkelset til Florence Nightingale, sier Brooks at det er en tendens til at påståtte observasjoner av kjente personer i historien blir involvert i spøkelsesfolklore, på samme måte som en figur som ligner på Anna Bolena sies å hjemsøke Nonsuch Park-området, selv om Anne Boleyn døde før Nonsuch ble bygget.

«Hvis folk ser at hun er en kvinne, er det mye morsommere å gjøre henne om til Anna Bolena enn å bare si at hun er en kvinne du ikke kjenner. Folk gjør det med spøkelser, de lar aldri sannheten komme i veien med en god historie!»

Mr. Brooks opplyser også at det er rapporter fra Amys standpersonale som ankom for bare noen måneder siden.

Som så mange spøkelseshistorier i Surrey, vil noen tro eller ikke tro dets gyldighet. Men nylige «observasjoner» tyder på at historier som dette ikke vil forsvinne når årets Halloween er over.

Last ned SurreyLive-appen for en bedre leseopplevelse og for å få nyheter fra områdene du bryr deg mest om. Last den ned via App Store for iOS eller Google Play for Android.

Related Videos

Leave a Comment