Home » Spill Magnus: Denne suksesshistorien fortsetter

Spill Magnus: Denne suksesshistorien fortsetter

by Edvard Munch

Aksjene i sjakkselskapet Play Magnus ser ut til å ha truffet bunnen. Samtidig er dette et godt grunnlag for en ny og sterkere oppgang i aksjer. Fra et operasjonelt ståsted har det vært flere interessante utviklinger i det siste som burde gjøre investorene positive.

En stor begivenhet for Play Magnus var finalen i Meltwater Champions Chess Tour 2021, som igjen fant sted som en nettturnering fra 25. september 2021 til 4. oktober 2021. Magnus Carlsen vant turneringen klart foran andre toppspillere Teimour Radjabov og Levon Aronjan . Dette gjorde også Carlsen til sammenlagtvinner av den prestisjetunge nettturneringen.

Spill Magnus kan feire den vellykkede avslutningen av turen to ganger. Ikke bare var dens største arbeidshest, merkevareambassadør og grunnlegger Magnus Carlsen totalvinneren, turen kan også sees på som en av tidenes mest suksessrike sjakkbegivenheter.

Ifølge selskapet deltok 44 av de beste sjakkspillerne i verden fra 18 forskjellige land i nettturneringen. Totalt nådde turen mer enn 100 millioner live-visninger og ble sett i over 27 millioner timer på online streaming-plattformer. De 160 000+ nyheter og omtale av sosiale medier fikk over 32 milliarder visninger over hele verden.

Mastercard blir partner

I tillegg har det norske selskapet kjøpt enda en førsteklasses partner i Mastercard. Leverandøren av finansielle tjenester vil sponse Meltwater Champions Chess Tour i fremtiden.

Som en del av dette samarbeidet vil også verdensmester i sjakk Magnus Carlsen dukke opp som merkevareambassadør for Mastercard. Det amerikanske selskapet hadde allerede klart å tiltrekke seg verdensstjerner som Lionel Messi, Naomi Osaka, Crystal Dunn og Dan Carter for denne oppgaven.

«Å jobbe med Magnus – allment anerkjent som tidenes beste sjakkspiller – og Meltwater Champions Chess Tour understreker vår forpliktelse til å tilby unike opplevelser til Mastercard-kunder som elsker sporten,» sa Raja Rajamannar, Chief Marketing Officer Mastercard & Communications Officer.

Spill Magnus

Sponsor og partner av Meltwater Champions Chess Tour

Spill Magnus
(WKN: A2QDZX)

AKSJONÆR antar Play Magnus har økt sin verdensomspennende tilstedeværelse betydelig med Meltwater Champions Chess Tour, og dette forventes å ha en positiv effekt på selskapets brukervekst. Det betyr at investeringshistorien til nordmennene forblir helt intakt.

Merknad om interessekonflikter: Administrerende direktør og majoritetseier i forlaget Börsenmedien AG, Mr. Bernd Förtsch, har tatt direkte og indirekte posisjoner på følgende finansielle instrumenter nevnt i publikasjonen eller relaterte derivater som drar nytte av publisering av enhver resulterende prisutvikling: Play Magnus.

Related Videos

Leave a Comment